Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Horses 2Duck FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Yu Chun rent richting de bal. Chun Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu Chun onderschept slim de pass. Yu Chun haalt uit met een fantastische trap. Chi Chiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Horses - 2Duck FC 1:0

7e minuut.
Chun Wai met een sublieme pass. Yuk Chi is nu in balbezit. Yuk Chi speelt de bal door. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Chi Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hong passt de bal met de wreef. Chun Yip met een sublieme pass. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hong Ming onderschept slim de pass. Chun Yip is nu in balbezit. Hong Ming begaat een overtreding. Hong Ming krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Chun Wai met een sublieme pass. Wai Ho rent richting de bal. Kimchua is nu in balbezit. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Wei Jie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Wei Jie met de inworp. Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chi Chiu met een harde bal richting middenveld. Jidong kopt de bal weg. Yu Chun heeft problemen om de bal te vangen. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming haalt uit met een fantastische trap. Chi Chiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chi Chiu niet meer kan verder spelen. Yunlong komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Klungelig pakt Wai Ho de bal. Kimchua is nu in balbezit. Kim Pong met een sublieme pass. Yu Chun is nu in balbezit. Yu Chun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wing Hong kopt de bal weg. Daar is Chi Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Hong passt de bal met de wreef. Yu Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu Chun haalt uit met een fantastische trap. Yunlong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Chi Hong passt de bal met de wreef. Wai Ho rent richting de bal. Sui Hung begaat een overtreding. Sui Hung krijgt een gele kaart. Wai Ho raakt geblesseerd tijdens het duel. Chi Hong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ka Chun geeft een hoge lob. Yiu Lun kopt de bal weg. Min Tong probeert de bal aan de voet te houden. Yu Chun is nu in balbezit. Yu Chun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Horses - 2Duck FC 2:0

45e minuut.
Jidong is nu in balbezit. Chun Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Wai passt de bal zonder na te denken. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho schiet op doel. On Cho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Horses 47%, 2Duck FC 53%.
Athletic Horses - 2Duck FC 2:0

56e minuut.
Chun Yip probeert naar een medespeler te passen. Chi Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimchua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kimchua krijgt een gele kaart. Chi Hong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chun Yip zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Chung Man de bal. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ka Chun onderschept slim de pass. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming passt de bal in één keer door. Yu Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu Chun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Horses - 2Duck FC 3:0

77e minuut.
Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip passt de bal in één keer door. Yu Chun is nu in balbezit. Yu Chun haalt uit met een fantastische trap. Yunlong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Horses - 2Duck FC 4:0

80e minuut.
Wai Kwok met een sublieme pass. Yaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw geeft de bal voor. Yu Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu Chun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Horses 44%, 2Duck FC 56%.
Athletic Horses - 2Duck FC 4:0