Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espaillat Patos Desbocados
pueba Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 20.9
solid Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Porcher verovert de bal door een tackle van achteren. Porcher met een sublieme pass. Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Binder is nu in balbezit. Binder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich haalt uit met een fantastische trap. Alcázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Binder rent richting de bal. Binder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Inworp. Văcăroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matikainen geeft de bal voor. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Porcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muñoz de bal. Binder rent richting de bal. Binder haalt uit met een fantastische trap. Alcázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Patos Desbocados 1:0

17e minuut.
Pérez met een sublieme pass. Nadal heeft problemen om de bal te vangen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Figueroa trapt de bal weg van het doel. Porcher kopt de bal weg. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Matikainen geeft een hoge lob. Porcher kopt de bal weg. Potoniec geeft een lange en hoge pass. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Asensio speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Potoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoniec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Crisostomo rent richting de bal. Binder verovert de bal door een tackle van achteren. Binder met een sublieme pass. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap. Alcázar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Patos Desbocados 2:0

35e minuut.
Văcăroiu geeft een hoge lob. Asensio rent richting de bal. Asensio passt de bal met de wreef. Alagich is nu in balbezit. Alagich schiet op doel. Alcázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Crisostomo geeft de bal voor. Mendizábal heeft problemen om de bal te vangen. Matikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Matikainen geeft een hoge lob. Binder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Patos Desbocados 3:0

38e minuut.
Klungelig pakt Crisostomo de bal. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder passt de bal zonder na te denken. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap. Alcázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
López kopt de bal weg. Wasiluk kan de bal niet met de borst controleren. Wasiluk geeft de bal voor. Binder is nu in balbezit. Binder draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Inworp. Porcher met een snelle inworp. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Alcázar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Inworp. Asensio met een snelle inworp. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Matikainen onderschept slim de pass. Matikainen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Binder is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Patos Desbocados 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 29%, Patos Desbocados 71%.
espaillat - Patos Desbocados 4:0

49e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Potoniec onderschept slim de pass. Potoniec passt de bal zonder na te denken. Binder is nu in balbezit. Binder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Porcher rent richting de bal. Porcher geeft de bal voor. Binder kopt de bal weg. Alagich rent richting de bal. Alagich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alagich is nu in balbezit. Figueroa rent richting de bal. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Alagich schiet op doel. Alcázar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Patos Desbocados 5:0

58e minuut.
Porcher geeft een lange en hoge pass. Metouali controleert de bal met de borst. Metouali speelt de bal door. Porcher rent richting de bal. Porcher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali onderschept slim de pass. Metouali speelt de bal door. Binder is nu in balbezit. Binder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Patos Desbocados 6:0

72e minuut.
Metouali geeft een lange en hoge pass. Muñoz kopt de bal weg. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Crisostomo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Potoniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potoniec geeft een lange en hoge pass. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Patos Desbocados 7:0

82e minuut.
Matikainen geeft de bal voor. Klungelig pakt Muñoz de bal. Binder rent richting de bal. Binder schiet op doel. Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Potoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoniec rent richting de bal. Binder rent richting de bal. Binder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Potoniec is nu in balbezit. Potoniec geeft de bal voor. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Alagich is nu in balbezit. Alagich schiet op doel. Alcázar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 23%, Patos Desbocados 77%.
espaillat - Patos Desbocados 7:0