Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Enchapados Gallardos Fronterizos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Méndez met een sublieme pass. Fernández is nu in balbezit. Fernández passt de bal met de wreef. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Alvarez geeft een hoge lob. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Alberti heeft problemen om de bal te vangen. Alberti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Osorio rent richting de bal. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Alberti rent richting de bal. Alberti draait met de bal, schiet en ... Pizarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Enchapados - Gallardos Fronterizos 0:1

24e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández. Fernández krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Nadal rent richting de bal. Nadal passt de bal zonder na te denken. Alberti rent richting de bal. Alberti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Osorio de bal. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares passt de bal zonder na te denken. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Enchapados - Gallardos Fronterizos 0:2

31e minuut.
Cordero probeert de bal aan de voet te houden. Nadal is nu in balbezit. Nadal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Linares de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap. Pizarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft de bal voor. Mendizábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Enchapados - Gallardos Fronterizos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Enchapados 60%, Gallardos Fronterizos 40%.
FC Enchapados - Gallardos Fronterizos 1:2

61e minuut.
Méndez kan de bal niet met de borst controleren. Méndez passt de bal zonder na te denken. Trujillo rent richting de bal. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Mendizábal kopt de bal weg. Ortiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cordero met een sublieme pass. Aguilar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pizarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Enchapados - Gallardos Fronterizos 1:3

70e minuut.
Linares kopt de bal weg. Estrada rent richting de bal. Estrada met een sublieme pass. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Prieto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abad de bal. Abad met een sublieme pass. Alberti rent richting de bal. Alberti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Enchapados 54%, Gallardos Fronterizos 46%.
FC Enchapados - Gallardos Fronterizos 1:3