Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Supreme FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20370
Supreme FC AC Kukësi
4-3-3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 21.1
excellent Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Afanador passt de bal zonder na te denken. Ivaniuk met een sublieme pass. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Pepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 1:0

6e minuut.
Klino passt de bal in één keer door. Rrudha is nu in balbezit. Uka onderschept slim de pass. Uka passt de bal in één keer door. Beukema is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zhinipotoku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 2:0

8e minuut.
Zhinipotoku passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rrudha met een snelle inworp. Klungelig pakt Çukani de bal. Çukani geeft de bal voor. el-Mubarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ivaniuk rent richting de bal. Ivaniuk passt de bal met de wreef. Rrudha is nu in balbezit. Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Zhinipotoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivaniuk probeert naar een medespeler te passen. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 3:0

21e minuut.
Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa met een sublieme pass. Ivaniuk kopt de bal weg. Beukema is nu in balbezit. Beukema schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Ivaniuk geeft een lange en hoge pass. Ciolţea kopt de bal weg. Klungelig pakt Zguro de bal. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beukema is nu in balbezit. Beukema draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klino met een sublieme pass. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea passt de bal in één keer door. Beukema rent richting de bal. Beukema draait met de bal, schiet en ... Pepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema passt de bal zonder na te denken. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka draait met de bal, schiet en ... Pepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 4:0

43e minuut.
Kolgeci speelt de bal door. Klungelig pakt Çukani de bal. Klino begaat een overtreding. Klino krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zhinipotoku passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beukema de bal. Beukema speelt de bal door. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 29%, AC Kukësi 71%.
Supreme FC - AC Kukësi 4:0

46e minuut.
Beukema met een sublieme pass. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea speelt de bal door. Uka heeft problemen om de bal te vangen. Uka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Beukema probeert naar een medespeler te passen. Zhinipotoku is nu in balbezit. Zhinipotoku met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciolţea de bal. Ciolţea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 5:0

51e minuut.
Kolgeci rent richting de bal. el-Mubarak met een sublieme pass. Klino met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciolţea de bal. Ciolţea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 6:0

53e minuut.
Ciolţea kopt de bal weg. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi is nu in balbezit. Beukema verovert de bal door een tackle van achteren. Beukema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 7:0

53e minuut.
Klungelig pakt Kolgeci de bal. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea probeert naar een medespeler te passen. Uka rent richting de bal. Uka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fani passt de bal met de wreef. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz geeft een lange en hoge pass. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea speelt de bal door. Daar is Beukema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beukema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 8:0

65e minuut.
Daar is Muslimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea speelt de bal door. Beukema rent richting de bal. Beukema haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 9:0

66e minuut.
Romaniewicz probeert naar een medespeler te passen. Klino bereikt de bal nog maar net als eerste. Klino passt de bal in één keer door. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka passt de bal in één keer door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 10:0

77e minuut.
Klungelig pakt Zguro de bal. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea heeft problemen om de bal te vangen. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pepa probeert naar een medespeler te passen. Ivaniuk kopt de bal weg. Beukema heeft problemen om de bal te vangen. Beukema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - AC Kukësi 11:0

80e minuut.
Zhinipotoku speelt de bal door. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka geeft een lange en hoge pass. Daar is Zhinipotoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Çukani passt de bal in één keer door. Ivaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëmema begaat een overtreding. Ukëmema krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 21%, AC Kukësi 79%.
Supreme FC - AC Kukësi 11:0