Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Gramozi FK Liria
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Keçi is nu in balbezit. Bushati verovert de bal door een tackle van achteren. Bushati met een sublieme pass. Koliçi rent richting de bal. Koliçi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Keçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokoli onderschept slim de pass. Sokoli met een sublieme pass. Koliçi is nu in balbezit. Koliçi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bushati onderschept slim de pass. Bushati passt de bal met de wreef. Daar is Koliçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Gramozi - FK Liria 1:0

33e minuut.
Bushati onderschept slim de pass. Bushati speelt de bal door. Koliçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliçi schiet op doel. Sahiti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lazami met een sublieme pass. Haliti is nu in balbezit. Met opzet legt Kaçi zijn tegenspeler op de grond. Kaçi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bushati onderschept slim de pass. Koliçi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keçi. Keçi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Keçi is nu in balbezit. Bushati onderschept slim de pass. Bushati probeert naar een medespeler te passen. Koliçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliçi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Andreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bytyqi rent richting de bal. Bytyqi passt de bal met de wreef. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Konçi rent richting de bal. Konçi passt de bal in één keer door. Sahiti probeert de bal aan de voet te houden. Koliçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliçi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Gramozi 30%, FK Liria 70%.
SK Gramozi - FK Liria 1:0

52e minuut.
Koliçi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bushati de bal. Koliçi rent richting de bal. Bushati is nu in balbezit. Bushati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hajdari passt de bal in één keer door. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati speelt de bal door. Koliçi is nu in balbezit. Koliçi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Bogdani met een harde bal richting middenveld. Bushati speelt de bal door. Koliçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliçi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pushka geeft een hoge lob. Konçi kopt de bal weg. Daar is Hajdari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliçi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Hajdari is nu in balbezit. Hajdari geeft een lange en hoge pass. Keçi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koliçi rent richting de bal. Koliçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Gramozi - FK Liria 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Gramozi 24%, FK Liria 76%.
SK Gramozi - FK Liria 2:0