Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batangkaluku FC Ndaisme FC
352 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Santhani passt de bal zonder na te denken. Pasir is nu in balbezit. Pasir probeert naar een medespeler te passen. Fatari is nu in balbezit. Fatari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kalla passt de bal zonder na te denken. Zamrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Setia is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jufriyanto zal de hoekschop nemen. Paal! Maully Lessy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maully Lessy speelt de bal door. Sudarsono rent richting de bal. Met opzet legt Fatari zijn tegenspeler op de grond. Fatari krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pasir probeert naar een medespeler te passen. Fatari rent richting de bal. Fatari haalt uit met een fantastische trap. Mahuse probeert wanhopig de bal te grijpen. Anwar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Ndaisme FC 1:0

36e minuut.
Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Pasir passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pranata de bal. Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 46%, Ndaisme FC 54%.
Batangkaluku FC - Ndaisme FC 1:0

46e minuut.
Warabas rent richting de bal. Santhani is nu in balbezit. Santhani geeft de bal voor. Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pazzini met een sublieme pass. Nurpijal is nu in balbezit. Nurpijal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasir de bal. Pasir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Kalla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurpijal speelt de bal door. Pasir is nu in balbezit. Pasir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pranata de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Ndaisme FC 2:0

62e minuut.
Usman is nu in balbezit. Usman geeft de bal voor. Setia kopt de bal weg. Zamrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kalla passt de bal in één keer door. Pekey met een sublieme pass. Nurpijal met een sublieme pass. Fatari is nu in balbezit. Fatari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Sani rent richting de bal. Nurpijal onderschept slim de pass. Nurpijal met een sublieme pass. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir draait met de bal, schiet en ... Mahuse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fatari is nu in balbezit. Fatari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Anwar geeft een hoge lob. Priyanto kopt de bal weg. Pazzini speelt de bal door. Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatari geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 28%, Ndaisme FC 72%.
Batangkaluku FC - Ndaisme FC 2:0