Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPSM Magelang Granindo CF
myTactic Tactiek Der
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 29.3
average Schieten weak
poor Passen average
average Verdedigen poor


4e minuut.
Lemercier speelt de bal door. Ivak Dalam is nu in balbezit. Nere onderschept slim de pass. Jeannin verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rantung bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantung passt de bal in één keer door. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Granindo CF 1:0

26e minuut.
Tambea kopt de bal weg. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla passt de bal met de wreef. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Supendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supendi passt de bal in één keer door. Kalla met een sublieme pass. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri haalt uit met een fantastische trap. Demirbaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Granindo CF 2:0

32e minuut.
Supardi trapt de bal weg. Kalla kopt de bal weg. Rumangun probeert de bal aan de voet te houden. Supendi verovert de bal door een tackle van achteren. Supendi schiet op doel. Demirbaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Zaini geeft een hoge lob. Santhani probeert naar een medespeler te passen. Varró is nu in balbezit. Zulfikri onderschept slim de pass. Zulfikri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Prayuna passt de bal zonder na te denken. Tambea met een sublieme pass. Supendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supendi draait met de bal, schiet en ... Rumangun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Demirbaş trapt de bal weg. Adsit kopt de bal weg. Lemercier is nu in balbezit. Zulfikri verovert de bal door een tackle van achteren. Zulfikri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 45%, Granindo CF 55%.
PPSM Magelang - Granindo CF 2:0

61e minuut.
Inworp. Münir komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rantung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tambea met de inworp. Zulfikri is nu in balbezit. Zulfikri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yamada komt het veld opgelopen. Novalija komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kalla kopt de bal weg. Prayuna controleert de bal met de borst. Prayuna geeft een hoge lob. Tambea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Carvajal de bal. Kalla onderschept slim de pass. Kalla met een sublieme pass. Zulfikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 40%, Granindo CF 60%.
PPSM Magelang - Granindo CF 2:0