Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystérieux Moutons CHRISC
Normal Tactiek Arrow
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Doeltrap. Ebale trapt de bal weg van het doel. Laluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluz passt de bal zonder na te denken. Astier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laluz geeft een lange en hoge pass. da Mama controleert de bal met de borst. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - CHRISC 0:1

9e minuut.
Laluz met een sublieme pass. Dieltiens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fotso. Fotso krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Astier rent richting de bal. Astier geeft de bal voor. Momo heeft problemen om de bal te vangen. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - CHRISC 0:2

20e minuut.
da Mama passt de bal in één keer door. Mayebi bereikt de bal nog maar net als eerste. da Mama verovert de bal door een tackle van achteren. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Awala trapt de bal weg van het doel. Laluz probeert naar een medespeler te passen. Mayebi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias schiet op doel. Ebale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Astier passt de bal in één keer door. Laluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluz probeert naar een medespeler te passen. da Mama rent richting de bal. da Mama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - CHRISC 0:3

41e minuut.
Pias kan de bal niet met de borst controleren. Fotso is nu in balbezit. Fotso passt de bal in één keer door. Omogu rent richting de bal. Omogu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
M`Belé rent richting de bal. Laluz onderschept slim de pass. Laluz probeert naar een medespeler te passen. Pias heeft problemen om de bal te vangen. Pias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pias is nu in balbezit. Pias passt de bal zonder na te denken. Daar is Mayebi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Mama rent richting de bal. da Mama draait met de bal, schiet en ... Ebale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - CHRISC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystérieux Moutons 73%, CHRISC 27%.
Mystérieux Moutons - CHRISC 0:4

48e minuut.
Parralo rent richting de bal. Parralo geeft de bal voor. Klungelig pakt Fotso de bal. Pias is nu in balbezit. Pias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - CHRISC 0:5

51e minuut.
Fotso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Astier rent richting de bal. Astier met een sublieme pass. Pias is nu in balbezit. Pias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Laluz heeft problemen om de bal te vangen. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens passt de bal zonder na te denken. Pias is nu in balbezit. Pias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier geeft de bal voor. Mayebi heeft problemen om de bal te vangen. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias haalt uit met een fantastische trap. Ebale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Mayebi rent richting de bal. da Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. da Mama passt de bal met de wreef. Dieltiens is nu in balbezit. Dieltiens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - CHRISC 0:6

70e minuut.
M`Belé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ribouem komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bithe speelt de bal door. Omogu is nu in balbezit. Laluz maakt een afschuwelijke overtreding. Laluz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
N`Toh geeft de bal voor. Ribouem krijgt zijn hoofd ertegen. Bithe rent richting de bal. Bithe draait met de bal, schiet en ... Pořezal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystérieux Moutons - CHRISC 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystérieux Moutons 65%, CHRISC 35%.
Mystérieux Moutons - CHRISC 1:6