Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zirka-Nibas Chudovi Lamantyny
midMax Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Surkis speelt de bal door. Klungelig pakt Husin de bal. Glavina probeert naar een medespeler te passen. Shubin is nu in balbezit. Shubin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 1:0

5e minuut.
Kamenyuka onderschept slim de pass. Glavina met een sublieme pass. Surkis rent richting de bal. Surkis schiet op doel. Gorodov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Shischenko probeert naar een medespeler te passen. Poljoviy rent richting de bal. Shubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kamenyuka is nu in balbezit. Shubin verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Surkis de bal. Surkis draait met de bal, schiet en ... Gorodov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 2:0

17e minuut.
Shubin is nu in balbezit. Daar is Surkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shubin is nu in balbezit. Surkis is nu in balbezit. Surkis haalt uit met een fantastische trap. Gorodov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 3:0

21e minuut.
Shischenko is nu in balbezit. Shischenko speelt de bal door. Husin probeert naar een medespeler te passen. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 4:0

24e minuut.
Surkis verovert de bal door een tackle van achteren. Shubin is nu in balbezit. Gashin verovert de bal door een tackle van achteren. Surkis onderschept slim de pass. Surkis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kolotov probeert de bal aan de voet te houden. Shischenko rent richting de bal. Shischenko passt de bal in één keer door. Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik schiet op doel. Gorodov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 5:0

34e minuut.
Glavina probeert naar een medespeler te passen. Surkis is nu in balbezit. Markman is nu in balbezit. Surkis verovert de bal door een tackle van achteren. Surkis schiet op doel. Gorodov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Surkis probeert naar een medespeler te passen. Husin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Husin passt de bal in één keer door. Surkis is nu in balbezit. Surkis schiet op doel. Gorodov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Husin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Surkis geeft de bal voor. Shubin is nu in balbezit. Shubin draait met de bal, schiet en ... Gorodov bokst de bal weg. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 6:0

42e minuut.
Surkis is nu in balbezit. Surkis passt de bal zonder na te denken. Surkis is nu in balbezit. Surkis haalt uit met een fantastische trap. Gorodov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirka-Nibas 21%, Chudovi Lamantyny 79%.
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 7:0

48e minuut.
Poljoviy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shischenko met een snelle inworp. Daar is Shubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shubin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Shischenko passt de bal in één keer door. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik geeft een lange en hoge pass. Surkis rent richting de bal. Surkis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Surkis is nu in balbezit. Surkis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 8:0

59e minuut.
Klungelig pakt Shischenko de bal. Shischenko geeft een lange en hoge pass. Shubin met een sublieme pass. Surkis rent richting de bal. Surkis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik speelt de bal door. Shubin probeert de bal aan de voet te houden. Surkis rent richting de bal. Surkis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Shubin rent richting de bal. Shubin passt de bal zonder na te denken. Surkis rent richting de bal. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Shischenko met de inworp. Daar is Shubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 9:0

71e minuut.
Klungelig pakt Guzhevskyy de bal. Kamenyuka probeert naar een medespeler te passen. Markman heeft problemen om de bal te vangen. Surkis rent richting de bal. Surkis haalt uit met een fantastische trap. Gorodov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Husin met de inworp. Klungelig pakt Surkis de bal. Surkis geeft een lange en hoge pass. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Surkis probeert naar een medespeler te passen. Shubin rent richting de bal. Shubin passt de bal zonder na te denken. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirka-Nibas 21%, Chudovi Lamantyny 79%.
Zirka-Nibas - Chudovi Lamantyny 9:0