Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakırköy Ydraylikoi Anamenoi Kurtlar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Yiasemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mavromatis komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Klungelig pakt Akrivakos de bal. Tsoukkas is nu in balbezit. Akrivakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akrivakos krijgt een gele kaart. Tsoukkas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tselepis met een snel genomen vrije trap. Chailis rent richting de bal. Chailis draait met de bal, schiet en ... Iaponas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Transtürk geeft een lange en hoge pass. Agrotis heeft problemen om de bal te vangen. Mihail rent richting de bal. Mihail draait met de bal, schiet en ... Exadaktilos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - Anamenoi Kurtlar 1:0

24e minuut.
Mavromatis is nu in balbezit. Christoforou verovert de bal door een tackle van achteren. Christoforou probeert naar een medespeler te passen. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - Anamenoi Kurtlar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Ydraylikoi 57%, Anamenoi Kurtlar 43%.
Bakırköy Ydraylikoi - Anamenoi Kurtlar 2:0

76e minuut.
Ergün met de inworp. Mavromatis heeft problemen om de bal te vangen. Mavromatis speelt de bal door. Daar is Chailis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chailis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Miltiadous verovert de bal door een tackle van achteren. Christoforou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ergün. Ergün krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Ydraylikoi 47%, Anamenoi Kurtlar 53%.
Bakırköy Ydraylikoi - Anamenoi Kurtlar 2:0