Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanthaburi Falcons Buri Ram Shamrocks
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Chang Shik onderschept slim de pass. Chang Shik geeft de bal voor. Uchin rent richting de bal. Uchin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 1:0

9e minuut.
Chang Shik met een sublieme pass. Somjit rent richting de bal. Uchin onderschept slim de pass. Uchin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 2:0

16e minuut.
Pargonai met een harde bal richting middenveld. Chang Shik kopt de bal weg. Baigiang probeert de bal aan de voet te houden. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chidchob niet meer kan verder spelen. Krajangthong komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Baigiang rent richting de bal. Chenggui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junheng. Junheng krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Chang Shik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junheng is nu in balbezit. Chang Shik verovert de bal door een tackle van achteren. Chang Shik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanthaburi Falcons 28%, Buri Ram Shamrocks 72%.
Chanthaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 3:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Banyam de bal onder controle te krijgen. Kerdthet rent richting de bal. Banyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdthet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Uchin is nu in balbezit. Chang Shik bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin is nu in balbezit. Uchin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 4:0

66e minuut.
Chang Shik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chenggui rent richting de bal. Kerdthet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kerdthet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kerdthet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Yin-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenggui heeft problemen om de bal te vangen. Chenggui passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uchin de bal. Uchin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 5:0

82e minuut.
Baigiang verovert de bal door een tackle van achteren. Baigiang speelt de bal door. Chaofu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banyam verovert de bal door een tackle van achteren. Banyam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanthaburi Falcons 31%, Buri Ram Shamrocks 69%.
Chanthaburi Falcons - Buri Ram Shamrocks 5:0