Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Boyz wilsons strikers
Normal Tactiek 343
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 41.4
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Moscati passt de bal zonder na te denken. Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio passt de bal met de wreef. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:1

5e minuut.
Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio schiet op doel. Daar is Chin-Sue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gämperle neemt de hoekschop. Ziadie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Menéndez rent richting de bal. Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:2

10e minuut.
Daar is Moscati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidas is nu in balbezit. Bidas passt de bal met de wreef. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez haalt uit met een fantastische trap. Ziadie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:3

11e minuut.
Menéndez onderschept slim de pass. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas passt de bal zonder na te denken. Moscati is nu in balbezit. Moscati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Moscati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Negoiu komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bidas heeft problemen om de bal te vangen. Bidas kopt de bal weg. Butler rent richting de bal. Menéndez verovert de bal door een tackle van achteren. Menéndez schiet op doel. Ziadie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:4

15e minuut.
Lowe speelt de bal door. Klungelig pakt Gayle de bal. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianna verovert de bal door een tackle van achteren. Vianna speelt de bal door. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:5

26e minuut.
Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu passt de bal met de wreef. Bochicchio is nu in balbezit. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:6

29e minuut.
Bidas passt de bal in één keer door. Gämperle heeft problemen om de bal te vangen. Gämperle met een sublieme pass. Bidas geeft een hoge lob. Menéndez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vianna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianna geeft een hoge lob. Stephenson heeft problemen om de bal te vangen. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio met een sublieme pass. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez schiet op doel. Ziadie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:7

40e minuut.
Negoiu speelt de bal door. Stephenson is nu in balbezit. Menéndez verovert de bal door een tackle van achteren. Menéndez schiet op doel. Ziadie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:8

43e minuut.
Vianna speelt de bal door. Gämperle rent richting de bal. Gämperle met een sublieme pass. Menéndez rent richting de bal. Menéndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Boyz 80%, wilsons strikers 20%.
Brave Boyz - wilsons strikers 0:8

48e minuut.
Bochicchio onderschept slim de pass. Bochicchio geeft een lange en hoge pass. Daar is Cargill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:9

48e minuut.
Bochicchio is nu in balbezit. Bidas met een sublieme pass. Klungelig pakt Menéndez de bal. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Chytroń probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vianna met een sublieme pass. McCallum is nu in balbezit. Met opzet legt Bidas zijn tegenspeler op de grond. Bidas krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gämperle met een sublieme pass. Bidas heeft problemen om de bal te vangen. Bidas passt de bal in één keer door. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu is nu in balbezit. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Menéndez rent richting de bal. Bochicchio rent richting de bal. Bochicchio passt de bal in één keer door. Negoiu rent richting de bal. Negoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:10

70e minuut.
Vianna is nu in balbezit. Vianna geeft een hoge lob. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:11

70e minuut.
Pârvulescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bidas probeert naar een medespeler te passen. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez passt de bal met de wreef. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ziadie met een sublieme pass. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianna speelt de bal door. Menéndez rent richting de bal. Menéndez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Chytroń heeft problemen om de bal te vangen. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Menéndez rent richting de bal. Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:12

82e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas passt de bal zonder na te denken. Vianna geeft een lange en hoge pass. Daar is Menéndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menéndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:13

85e minuut.
Bidas onderschept slim de pass. Bidas passt de bal zonder na te denken. Bochicchio heeft problemen om de bal te vangen. Menéndez rent richting de bal. Menéndez draait met de bal, schiet en ... Ziadie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cargill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - wilsons strikers 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Boyz 75%, wilsons strikers 25%.
Brave Boyz - wilsons strikers 0:14