Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South del Norte Kanlurang Falcons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kalawakan met een sublieme pass. Balagot kopt de bal weg. Bitagon heeft problemen om de bal te vangen. Dagdagan verovert de bal door een tackle van achteren. Dagdagan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South del Norte - Kanlurang Falcons 0:1

16e minuut.
Lagmay passt de bal zonder na te denken. Bumacod is nu in balbezit. Balagot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balagot krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sablayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balagot verovert de bal door een tackle van achteren. Balagot passt de bal zonder na te denken. Dagdagan rent richting de bal. Dagdagan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pabualan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balagot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balagot geeft een lange en hoge pass. Dagdagan is nu in balbezit. Dagdagan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South del Norte - Kanlurang Falcons 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South del Norte 60%, Kanlurang Falcons 40%.
South del Norte - Kanlurang Falcons 0:2

48e minuut.
Pasaoa onderschept slim de pass. Pasaoa met een sublieme pass. Dagdagan is nu in balbezit. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Mataac rent richting de bal. Mataac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mabilangan de bal. Dagdagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagdagan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Macasa geeft de bal voor. Sagnep is nu in balbezit. Sagnep speelt de bal door. Dagdagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagdagan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Balagot speelt de bal door. Magadap heeft problemen om de bal te vangen. Magadap speelt de bal door. Elefante bereikt de bal nog maar net als eerste. Elefante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tindoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumacod is nu in balbezit. Bumacod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South del Norte - Kanlurang Falcons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South del Norte 55%, Kanlurang Falcons 45%.
South del Norte - Kanlurang Falcons 1:2