Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Canada U21
523 Tactiek 5-3-2 cust
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.9 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Robitaille rent richting de bal. Robitaille passt de bal zonder na te denken. Barnaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard is nu in balbezit. Girard draait met de bal, schiet en ... Maessen bokst de bal weg.

11e minuut.
Barnaby met een sublieme pass. Robitaille rent richting de bal. Met opzet legt Maloney zijn tegenspeler op de grond. Maloney krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Van Gog is nu in balbezit. do Nascimento verovert de bal door een tackle van achteren. do Nascimento passt de bal zonder na te denken. Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard draait met de bal, schiet en ... Maessen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher speelt de bal door. Justice met een sublieme pass. Daar is Robitaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robitaille draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Fisher passt de bal zonder na te denken. Justice bereikt de bal nog maar net als eerste. Justice geeft een lange en hoge pass. Robitaille is nu in balbezit. Robitaille schiet op doel. Maessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Gliznitskof is nu in balbezit. Robitaille maakt een afschuwelijke overtreding. Robitaille krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Perry is nu in balbezit. Met opzet legt Fisher zijn tegenspeler op de grond. Perry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Gog met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt O`Neill de bal. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel. Miloklizovic bokst de bal weg. Garnett is nu in balbezit. Garnett geeft de bal voor. Considine kopt de bal weg. Lynch probeert de bal met de borst te controleren. Lynch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Klungelig pakt Robitaille de bal. Maloney rent richting de bal. Robitaille verovert de bal door een tackle van achteren. Robitaille haalt uit met een fantastische trap. Maessen bokst de bal weg.

31e minuut.
Garnett rent richting de bal. Van Gog verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gog geeft een hoge lob. Lynch is nu in balbezit. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic bokst de bal weg.

43e minuut.
O`Neill geeft een lange en hoge pass. Soloman rent richting de bal. do Nascimento begaat een overtreding. do Nascimento krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Davis komt het veld opgelopen. Hall komt het veld opgelopen. Muller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 58%, Canada U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Canada U21 0:0

51e minuut.
Robitaille passt de bal in één keer door. Barnaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaby passt de bal zonder na te denken. Fisher is nu in balbezit. Fisher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Muller trapt de bal weg. Hall kopt de bal weg. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch onderschept slim de pass. Lynch draait met de bal, schiet en ... Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Klungelig pakt Justice de bal. Van Gog rent richting de bal. Van Gog speelt de bal door. Lynch rent richting de bal. Lynch schiet op doel. Miloklizovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Perry controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Monsalve komt het veld opgelopen. Fleury komt het veld opgelopen. Sterzinsky komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Klungelig pakt Viertal de bal. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Canada U21 0:1

90e minuut.
Van Gog kan de bal niet met de borst controleren. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury speelt de bal door. Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 52%, Canada U21 48%.
New Zealand U21 - Canada U21 0:1