Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina Uruguay
Patrick Shick :8 Tactiek URU 5212
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
77.2 gemiddelde waardering 78.4
outstanding Schieten excellent
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Barilko verovert de bal door een tackle van achteren. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroupe begaat een overtreding. Almendras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barilko komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Paine rent richting de bal. Paine geeft een lange en hoge pass. Musto is nu in balbezit. Bercovich onderschept slim de pass. Bercovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Melifilu geeft een hoge lob. Ramallo rent richting de bal. Gianelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gianelli krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mazino onderschept slim de pass. Mazino met een sublieme pass. Paine speelt de bal door. Bercovich rent richting de bal. Bercovich schiet op doel. Manzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mazino speelt de bal door. Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zambrano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zambrano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Antoriano probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda passt de bal zonder na te denken. Barilko rent richting de bal. Barilko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ramallo is nu in balbezit. Musto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo onderschept slim de pass. Ramallo draait met de bal, schiet en ... Manzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Uruguay 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 52%, Uruguay 48%.
Argentina - Uruguay 1:0

47e minuut.
Arroupe rent richting de bal. Paparamborda onderschept slim de pass. Paparamborda passt de bal in één keer door. Barilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Barilko schiet op doel. Olrlandini bokst de bal weg.

51e minuut.
Albacete geeft de bal voor. Ramallo kopt de bal weg. Musto is nu in balbezit. Bercovich onderschept slim de pass. Bercovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreri komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Aristimuño is nu in balbezit. Aristimuño geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. De Los Campos komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Casarini onderschept slim de pass. Albacete probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bercovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ferreri speelt de bal door. Daar is Almendras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Mazino zijn tegenspeler op de grond. Mazino krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Buitenspel voor Etchegoimberry. Goede buitenspelval van de verdediging. Archubi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Sanabria komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Paine geeft een lange en hoge pass. Albacete is nu in balbezit. Albacete geeft een lange en hoge pass. Archubi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Uruguay 2:0

77e minuut.
Boutell komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Casarini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albacete met de inworp. Mazino geeft de bal voor. Archubi springt en kopt de bal. Manzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ferreri passt de bal met de wreef. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arroupe. Arroupe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 41%, Uruguay 59%.
Argentina - Uruguay 2:0