Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv Ggrass
X Tactiek P23
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Farjaszewski de bal onder controle te krijgen. Öykü is nu in balbezit. Öykü met een sublieme pass. Klungelig pakt Farjaszewski de bal. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Farjaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Farjaszewski passt de bal in één keer door. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Hielkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Ggrass 0:1

12e minuut.
Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło schiet op doel. Daar is de Meersman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel. Hielkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ťopek met de inworp. Amorim Pimentel speelt de bal door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Uzarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ťopek neemt de hoekschop. Hałgas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Uzarski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madrid Sv - Ggrass 1:1

29e minuut.
Doncu met een sublieme pass. Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Castelao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szabadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Ggrass 2:1

36e minuut.
Amorim Pimentel geeft een hoge lob. Ťopek kopt de bal weg. Uzarski probeert de bal aan de voet te houden. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Szabadi bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Humboldt met de inworp. Farjaszewski rent richting de bal. Farjaszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kunák de bal. Hielkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Büttler passt de bal zonder na te denken. Humboldt met een sublieme pass. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel. Hielkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madrid Sv - Ggrass 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 59%, Ggrass 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid Sv - Ggrass 2:2

60e minuut.
de Meersman onderschept slim de pass. Farjaszewski rent richting de bal. de Meersman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farjaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Farjaszewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Castelao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojcik begaat een overtreding. Fojcik krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Tanoira met een snelle inworp. Ťopek is nu in balbezit. Ťopek passt de bal met de wreef. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Amorim Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojcik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fojcik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Castelao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Epuraş rent richting de bal. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jurić rent richting de bal. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Hielkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Ggrass 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 54%, Ggrass 46%.
Real Madrid Sv - Ggrass 2:3