Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guacamole CD Atlas
Totopos Tactiek global
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Abraš geeft een lange en hoge pass. Medić bereikt de bal nog maar net als eerste. Medić passt de bal in één keer door. Alemdaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdaroğlu draait met de bal, schiet en ... Idoraş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Knesebeck onderschept slim de pass. Knesebeck met een sublieme pass. Alemdaroğlu rent richting de bal. Alemdaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - CD Atlas 0:1

9e minuut.
Faltenbacher probeert naar een medespeler te passen. Knesebeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Knesebeck geeft een lange en hoge pass. Alemdaroğlu is nu in balbezit. Alemdaroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Alemdaroğlu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Nordhoff de bal onder controle te krijgen. Nordhoff passt de bal in één keer door. Alemdaroğlu controleert de bal met de borst. Alemdaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Idoraş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Faltenbacher is nu in balbezit. Oleszak verovert de bal door een tackle van achteren. Oleszak met een sublieme pass. Sipelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipelgas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Medić verovert de bal door een tackle van achteren. Medić geeft een hoge lob. Lapi heeft problemen om de bal te vangen. Alemdaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdaroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pedoulakis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nordhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordhoff speelt de bal door. Alemdaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdaroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Heerkes kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knesebeck met een snelle inworp. Mielik heeft problemen om de bal te vangen. Mielik haalt uit met een fantastische trap. Idoraş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - CD Atlas 0:2

30e minuut.
Lapi rent richting de bal. Mielik verovert de bal door een tackle van achteren. Mielik passt de bal met de wreef. Alemdaroğlu rent richting de bal. Alemdaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Bonforte de bal. Mielik rent richting de bal. Mielik passt de bal met de wreef. Knesebeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Knesebeck geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Knesebeck is nu in balbezit. Knesebeck passt de bal met de wreef. Alemdaroğlu is nu in balbezit. Alemdaroğlu draait met de bal, schiet en ... Idoraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - CD Atlas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 70%, CD Atlas 30%.
Guacamole - CD Atlas 0:3

50e minuut.
Nordhoff heeft problemen om de bal te vangen. Nordhoff probeert naar een medespeler te passen. Alemdaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdaroğlu draait met de bal, schiet en ... Lapi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idoraş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bornø geeft de bal voor. Nordhoff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marczyk is nu in balbezit. Nordhoff onderschept slim de pass. Nordhoff geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Knesebeck rent richting de bal. Knesebeck geeft een lange en hoge pass. Alemdaroğlu is nu in balbezit. Alemdaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - CD Atlas 0:4

60e minuut.
Klungelig pakt Knesebeck de bal. Alecrim rent richting de bal. Knesebeck onderschept slim de pass. Knesebeck haalt uit met een fantastische trap. Idoraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pedoulakis onderschept slim de pass. Pedoulakis passt de bal met de wreef. Alemdaroğlu is nu in balbezit. Alemdaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - CD Atlas 0:5

69e minuut.
Knesebeck met de inworp. Mielik rent richting de bal. Mielik geeft een lange en hoge pass. Alemdaroğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pedoulakis speelt de bal door. Knesebeck speelt de bal door. Alemdaroğlu rent richting de bal. Alemdaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Idoraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - CD Atlas 0:6

76e minuut.
Klungelig pakt Heerkes de bal. Heerkes passt de bal met de wreef. Alemdaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Idoraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guacamole - CD Atlas 0:7

87e minuut.
Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordhoff onderschept slim de pass. Nordhoff passt de bal zonder na te denken. Alemdaroğlu rent richting de bal. Alemdaroğlu schiet op doel. Idoraş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Alemdaroğlu rent richting de bal. Mielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielik probeert naar een medespeler te passen. Alemdaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Alemdaroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guacamole 75%, CD Atlas 25%.
Guacamole - CD Atlas 0:7