Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drejanchester United F.C. Dolj
baraj Tactiek Tactica 04
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 60.6
solid Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Daar is Marcotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahin rent richting de bal. Marcotti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şahin raakt geblesseerd tijdens het duel. Melville legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cuccarede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Amariei probeert de bal aan de voet te houden. Grüter verovert de bal door een tackle van achteren. Grüter geeft een hoge lob. Collet is nu in balbezit. Collet schiet op doel. Rizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Buitenspel voor Codrea. Goede buitenspelval van de verdediging. Grüter neemt vlug de vrije trap. Collet kopt de bal weg. Preste is nu in balbezit. Preste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Grüter geeft een lange en hoge pass. Preste is nu in balbezit. Preste schiet op doel. Rizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - F.C. Dolj 0:1

23e minuut.
Codrea speelt de bal door. Adamou speelt de bal door. Tenu met een sublieme pass. Collet is nu in balbezit. Collet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - F.C. Dolj 0:2

24e minuut.
Preste rent richting de bal. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - F.C. Dolj 0:3

32e minuut.
Preste is nu in balbezit. Cuoghi onderschept slim de pass. Cuoghi geeft een lange en hoge pass. Melville is nu in balbezit. Melville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Grubizna rent richting de bal. Grubizna geeft een lange en hoge pass. Preste rent richting de bal. Preste schiet op doel. Rizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - F.C. Dolj 0:4

37e minuut.
Rizzi trapt de bal weg. Adamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamou met een sublieme pass. Codrea is nu in balbezit. Codrea schiet op doel. Cuccarede kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Grüter rent richting de bal. Grüter passt de bal zonder na te denken. Odermatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet verovert de bal door een tackle van achteren. Collet haalt uit met een fantastische trap. Rizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Grubizna speelt de bal door. Collet rent richting de bal. Tenu rent richting de bal. Collet verovert de bal door een tackle van achteren. Collet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 54%, F.C. Dolj 46%.
Drejanchester United - F.C. Dolj 0:4

49e minuut.
Adamou geeft de bal voor. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Şahin is nu in balbezit. Şahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - F.C. Dolj 1:4

57e minuut.
Amariei rent richting de bal. Amariei geeft een hoge lob. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville schiet op doel. Cuccarede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - F.C. Dolj 2:4

62e minuut.
Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman begaat een overtreding. Preste raakt geblesseerd tijdens het duel. Quiroz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Collet springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Cuoghi verovert de bal door een tackle van achteren. Grubizna met een sublieme pass. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Grubizna verovert de bal door een tackle van achteren. Grubizna probeert naar een medespeler te passen. Preste is nu in balbezit. Preste haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - F.C. Dolj 2:5

87e minuut.
Quiroz geeft een lange en hoge pass. Collet kopt de bal weg. Preste rent richting de bal. Preste schiet op doel. Rizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - F.C. Dolj 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 58%, F.C. Dolj 42%.
Drejanchester United - F.C. Dolj 2:6