Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cangrejo Ermitaño Vulturii Ucigasi
Wiii Tactiek Vulturii 16
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
36.5 gemiddelde waardering 34.3
good Schieten average
weak Passen weak
good Verdedigen average


5e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal met de wreef. Buculei rent richting de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Vulturii Ucigasi 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Hasler de bal. Lago rent richting de bal. Met opzet legt Hasler zijn tegenspeler op de grond. Hasler krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flaga rent richting de bal. Flaga geeft de bal voor. Vasconcellos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Flaga rent richting de bal. Flaga geeft de bal voor. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung schiet op doel. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cangrejo Ermitaño - Vulturii Ucigasi 1:1

21e minuut.
Hasler geeft een lange en hoge pass. Lago heeft problemen om de bal te vangen. Raiciu is nu in balbezit. Buculei is nu in balbezit. Buculei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Spósito speelt de bal door. Homoţescu heeft problemen om de bal te vangen. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Vulturii Ucigasi 2:1

29e minuut.
Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kontio. Magiun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Magiun kan niet meer verder spelen. Turcu komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Schamisseddine neemt vlug de vrije trap. Vasconcellos kopt de bal weg. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung schiet op doel. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Vulturii Ucigasi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 48%, Vulturii Ucigasi 52%.
Cangrejo Ermitaño - Vulturii Ucigasi 3:1

56e minuut.
Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici geeft een hoge lob. Schamisseddine heeft problemen om de bal te vangen. Buculei rent richting de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Murzacu geeft een lange en hoge pass. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga passt de bal met de wreef. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Vulturii Ucigasi 4:1

60e minuut.
Spósito geeft een lange en hoge pass. Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Vulturii Ucigasi 5:1

64e minuut.
Hasler met een sublieme pass. Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kontio krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu begaat een overtreding. Flaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ursprung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Homoţescu. Ursprung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Flaga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chagas verovert de bal door een tackle van achteren. Chagas speelt de bal door. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - Vulturii Ucigasi 6:1

89e minuut.
Buculei rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hasler neemt de hoekschop. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 50%, Vulturii Ucigasi 50%.
Cangrejo Ermitaño - Vulturii Ucigasi 6:1