Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dolj MoReS FC
Tactica 04 Tactiek bailando
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten weak
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


21e minuut.
Borja met een sublieme pass. Lijewski met een sublieme pass. Saramet heeft problemen om de bal te vangen. Kačar rent richting de bal. Kačar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande geeft de bal voor. Van Kampen is nu in balbezit. Kačar onderschept slim de pass. Kačar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kačar rent richting de bal. Kačar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - MoReS FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 54%, MoReS FC 46%.
F.C. Dolj - MoReS FC 1:0

52e minuut.
Grüter is nu in balbezit. Rivera maakt een afschuwelijke overtreding. Grüter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grüter met een snel genomen vrije trap. Kačar krijgt zijn hoofd ertegen. Rashford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - MoReS FC 2:0

67e minuut.
Tufeanu trapt de bal weg. Borja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Casagrande de bal. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Casagrande geeft een hoge lob. Grüter rent richting de bal. Van Kampen begaat een overtreding. Grüter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Grüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Grüter passt de bal met de wreef. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser geeft de bal voor. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Rashford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 57%, MoReS FC 43%.
F.C. Dolj - MoReS FC 2:0