Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vulturii Ucigasi Drejanchester United
Vulturii 16 Tactiek baraj
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
34.1 gemiddelde waardering 37.5
adequate Schieten good
average Passen average
average Verdedigen adequate


14e minuut.
Peneş geeft een hoge lob. Hasler kopt de bal weg. Daar is Homoţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Voichin onderschept slim de pass. Voichin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stefanescu-Prodanovici de bal. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Voichin geeft een lange en hoge pass. Garjelea rent richting de bal. Garjelea geeft een lange en hoge pass. Melville is nu in balbezit. Melville schiet op doel. Guevara bokst de bal weg.

31e minuut.
Voichin onderschept slim de pass. Voichin passt de bal in één keer door. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville schiet op doel. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - Drejanchester United 0:1

39e minuut.
Hariton probeert naar een medespeler te passen. Melville is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Peneş ... Strafschop! Peneş krijgt een gele kaart. Melville raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Melville neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vicol verovert de bal door een tackle van achteren. Vicol geeft een hoge lob. Klungelig pakt Melville de bal. Melville draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baratta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Codrea rent richting de bal. Peneş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Codrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Voichin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garjelea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Căldăraru geeft een hoge lob. Vicol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buculei is nu in balbezit. Buculei schiet op doel. Murgu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 58%, Drejanchester United 42%.
Vulturii Ucigasi - Drejanchester United 0:1

60e minuut.
Hasler passt de bal zonder na te denken. Mereuţă rent richting de bal. Murgu is nu in balbezit. Buculei onderschept slim de pass. Buculei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vulturii Ucigasi - Drejanchester United 1:1

65e minuut.
Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Buculei rent richting de bal. Buculei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Đình Dương rent richting de bal. Hariton verovert de bal door een tackle van achteren. Hariton geeft een lange en hoge pass. Melville is nu in balbezit. Melville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Murgu probeert naar een medespeler te passen. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Homoţescu is nu in balbezit. Melville onderschept slim de pass. Melville schiet op doel. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Toader geeft de bal voor. Baratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Voichin geeft de bal voor. Buitenspel voor Codrea. Goede buitenspelval van de verdediging. Guevara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tenu probeert de bal met de borst te controleren. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hasler passt de bal zonder na te denken. Tenu rent richting de bal. Tenu geeft een hoge lob. Melville rent richting de bal. Melville schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Hasler passt de bal zonder na te denken. Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu passt de bal met de wreef. Buculei heeft problemen om de bal te vangen. Buculei haalt uit met een fantastische trap. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 43%, Drejanchester United 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vulturii Ucigasi - Drejanchester United 1:1