Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-13 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liga de Sud
  • Stadion: laseminte
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1825
MoReS FC Cangrejo Ermitaño
bailando Tactiek Wiii
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37 gemiddelde waardering 35.3
weak Schieten adequate
adequate Passen poor
average Verdedigen adequate


14e minuut.
Spósito met een sublieme pass. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas geeft een hoge lob. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung schiet op doel. Vujanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aponyi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Flaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ursprung krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prăscan zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Piaggio de bal. Beuselinck is nu in balbezit. Beuselinck schiet op doel. Murzacu bokst de bal weg. Kontio heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, O´Reilly zal de hoekschop nemen. Udrescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Aponyi rent richting de bal. Aponyi speelt de bal door. Romaniello geeft een lange en hoge pass. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schamisseddine bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja verovert de bal door een tackle van achteren. Borja haalt uit met een fantastische trap. Murzacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Cangrejo Ermitaño 1:0

33e minuut.
Murzacu rent richting de bal. Murzacu geeft een hoge lob. Inworp. Prăscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udrescu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Schamisseddine is nu in balbezit. Borja onderschept slim de pass. Beuselinck rent richting de bal. Beuselinck draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Cangrejo Ermitaño 2:0

37e minuut.
Vasconcellos speelt de bal door. Ursprung is nu in balbezit. Raiciu is nu in balbezit. Ursprung onderschept slim de pass. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Vujanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 44%, Cangrejo Ermitaño 56%.
MoReS FC - Cangrejo Ermitaño 2:0

46e minuut.
Ursprung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vasconcellos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Sosa geeft een lange en hoge pass. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcellos rent richting de bal. Vasconcellos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Sosa passt de bal zonder na te denken. Vasconcellos is nu in balbezit. Vasconcellos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Cangrejo Ermitaño 2:1

72e minuut.
Spósito is nu in balbezit. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja is nu in balbezit. Borja haalt uit met een fantastische trap. Murzacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Cangrejo Ermitaño 3:1

78e minuut.
Kontio geeft een hoge lob. Ifrán is nu in balbezit. Ifrán passt de bal zonder na te denken. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aponyi rent richting de bal. Flaga onderschept slim de pass. Flaga probeert naar een medespeler te passen. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 66%, Cangrejo Ermitaño 34%.
MoReS FC - Cangrejo Ermitaño 3:1