Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vulturii Ucigasi MoReS FC
Vulturii 16 Tactiek bailando
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
44.6 gemiddelde waardering 35
excellent Schieten poor
good Passen average
average Verdedigen average


6e minuut.
Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner geeft een hoge lob. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet draait met de bal, schiet en ... Vujanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 1:0

12e minuut.
Kuleczka geeft de bal voor. Cosmin geeft een hoge lob. Daar is Strujac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coquet rent richting de bal. Coquet draait met de bal, schiet en ... Vujanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Aponyi de bal. Strujac rent richting de bal. Strujac schiet op doel. Vujanić bokst de bal weg.

14e minuut.
Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu geeft een hoge lob. Coquet kopt de bal weg. Strujac is nu in balbezit. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Turcu rent richting de bal. Turcu geeft een hoge lob. Lijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 2:0

37e minuut.
Hasler passt de bal in één keer door. Baratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac is nu in balbezit. Coquet rent richting de bal. Coquet haalt uit met een fantastische trap. Vujanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Turcu probeert de bal aan de voet te houden. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu met een sublieme pass. Coquet is nu in balbezit. Coquet schiet op doel. Vujanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Strujac is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 3:0

43e minuut.
Coquet geeft een lange en hoge pass. Aponyi rent richting de bal. Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 39%, MoReS FC 61%.
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 4:0

46e minuut.
Rivera probeert naar een medespeler te passen. O´Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O´Reilly geeft de bal voor. Baratta rent richting de bal. Baratta geeft een lange en hoge pass. Vujanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 5:0

49e minuut.
Coquet rent richting de bal. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet onderschept slim de pass. Coquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 6:0

50e minuut.
Buhănescu onderschept slim de pass. Buhănescu passt de bal met de wreef. Kuleczka met een sublieme pass. Strujac is nu in balbezit. Strujac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Buhănescu passt de bal in één keer door. Strujac rent richting de bal. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet draait met de bal, schiet en ... Vujanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 7:0

61e minuut.
Strujac is nu in balbezit. Saramet is nu in balbezit. Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac haalt uit met een fantastische trap. Vujanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 8:0

66e minuut.
Turcu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivera. Turcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hasler met een snel genomen vrije trap. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac haalt uit met een fantastische trap. Vujanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Coquet schiet op doel. Lijewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baratta zal de hoekschop nemen. Coquet maakt een snoekduik en kopt de bal. Vujanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Baratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratta geeft een lange en hoge pass. Aponyi rent richting de bal. Strujac onderschept slim de pass. Strujac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 9:0

76e minuut.
Vujanić trapt de bal weg van het doel. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu geeft de bal voor. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 10:0

80e minuut.
Kuleczka is nu in balbezit. Baratta verovert de bal door een tackle van achteren. Baratta probeert naar een medespeler te passen. Strujac rent richting de bal. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turcu met de inworp. Hasler geeft een lange en hoge pass. Coquet is nu in balbezit. Coquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 11:0

87e minuut.
Buhănescu kopt de bal weg. Buhănescu geeft een hoge lob. Strujac kopt de bal weg. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vulturii Ucigasi 30%, MoReS FC 70%.
Vulturii Ucigasi - MoReS FC 12:0