Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-10 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liga de Sud
  • Stadion: laseminte
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4010
MoReS FC Vulturii Ucigasi
bailando Tactiek Vulturii 16
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
39.4 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


12e minuut.
Lijewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Vulturii Ucigasi 1:0

18e minuut.
Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru passt de bal in één keer door. Buculei heeft problemen om de bal te vangen. Buculei schiet op doel. Raiciu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Prăscan passt de bal in één keer door. Romaniello geeft een lange en hoge pass. O´Reilly is nu in balbezit. O´Reilly geeft een hoge lob. Veseliu maakt een snoekduik en kopt de bal. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft de bal voor. Veseliu kopt de bal weg. Klungelig pakt Romaniello de bal. Romaniello schiet op doel. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Inworp. Prăscan met de inworp. Mirea is nu in balbezit. Udrescu onderschept slim de pass. Udrescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş geeft een lange en hoge pass. Saramet probeert de bal aan de voet te houden. Buculei rent richting de bal. Buculei schiet op doel. Vujanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Buculei is nu in balbezit. Van Kampen verovert de bal door een tackle van achteren. Buculei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Kampen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Van Kampen kan niet meer verder spelen. Worch komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Udrescu rent richting de bal. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Peneş heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu rent richting de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Guevara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Vulturii Ucigasi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 44%, Vulturii Ucigasi 56%.
MoReS FC - Vulturii Ucigasi 2:0

58e minuut.
Căldăraru is nu in balbezit. Met opzet legt Borja zijn tegenspeler op de grond. Căldăraru raakt geblesseerd tijdens het duel. Bârzanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vujanić met een sublieme pass. Peneş geeft de bal voor. Vujanić bokst de bal weg.

74e minuut.
Stefanescu-Prodanovici heeft problemen om de bal te vangen. O´Reilly rent richting de bal. Mărcuş maakt een afschuwelijke overtreding. Mărcuş krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş verovert de bal door een tackle van achteren. Mărcuş probeert naar een medespeler te passen. Buculei is nu in balbezit. Buculei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 48%, Vulturii Ucigasi 52%.
MoReS FC - Vulturii Ucigasi 2:0