Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liga de Sud
  • Stadion: laseminte
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3976
MoReS FC Drejanchester United
bailando Tactiek baraj
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
35.5 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten good
average Passen weak
average Verdedigen average


4e minuut.
Udrescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Veseliu de bal. Hariton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hariton krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Udrescu is nu in balbezit. Udrescu speelt de bal door. Prăscan speelt de bal door. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Grădean geeft een hoge lob. Garjelea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lijewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Moisoiu met een harde bal richting middenveld. O´Reilly rent richting de bal. Hariton geeft de bal voor. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Drejanchester United 0:1

39e minuut.
Voichin geeft een hoge lob. Lijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijewski passt de bal in één keer door. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Drejanchester United 0:2

42e minuut.
Namazlı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Saramet neemt vlug de vrije trap. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Drejanchester United 1:2

45e minuut.
Klungelig pakt Hariton de bal. Udrescu is nu in balbezit. Hariton onderschept slim de pass. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 41%, Drejanchester United 59%.
MoReS FC - Drejanchester United 1:2

47e minuut.
Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Voichin de bal onder controle te krijgen. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Borja probeert naar een medespeler te passen. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu passt de bal in één keer door. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Moisoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Voichin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hariton met een sublieme pass. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Codrea met een sublieme pass. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Drejanchester United 1:3

71e minuut.
Saramet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voichin met een snelle inworp. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ... Vujanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 42%, Drejanchester United 58%.
MoReS FC - Drejanchester United 1:3