Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drejanchester United MoReS FC
baraj Tactiek bailando
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten poor
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Udrescu speelt de bal door. O´Reilly rent richting de bal. O´Reilly met een sublieme pass. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Veseliu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei onderschept slim de pass. Amariei geeft de bal voor. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
O´Reilly met een sublieme pass. Udrescu geeft een lange en hoge pass. Adamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamou geeft een lange en hoge pass. Prăscan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - MoReS FC 0:1

7e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamou verovert de bal door een tackle van achteren. Adamou geeft een hoge lob. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drejanchester United - MoReS FC 1:1

11e minuut.
Cuoghi onderschept slim de pass. Cuoghi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Saramet de bal onder controle te krijgen. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Adamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamou geeft de bal voor. Daar is Lijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahin is nu in balbezit. Şahin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borja. Şahin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adamou wilt de vrije trap nemen. Vujanić bokst de bal weg. Paal!

24e minuut.
Amariei passt de bal in één keer door. Aponyi geeft een hoge lob. Adamou kopt de bal weg. Şahin rent richting de bal. Şahin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Adamou rent richting de bal. Adamou passt de bal in één keer door. Melville rent richting de bal. Melville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
O´Reilly rent richting de bal. O´Reilly geeft de bal voor. Adamou geeft een lange en hoge pass. Melville rent richting de bal. Melville draait met de bal, schiet en ... Vujanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lijewski met een sublieme pass. Adamou bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamou passt de bal met de wreef. Şahin is nu in balbezit. Şahin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hariton geeft een hoge lob. Borja is nu in balbezit. Şahin verovert de bal door een tackle van achteren. Şahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - MoReS FC 2:1

32e minuut.
Veseliu met een sublieme pass. Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Borja verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan rent richting de bal. Inworp. Prăscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romaniello geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Udrescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuoghi de bal. Tenu is nu in balbezit. Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu schiet op doel. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 38%, MoReS FC 62%.
Drejanchester United - MoReS FC 2:1

50e minuut.
Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aponyi geeft de bal voor. Adamou rent richting de bal. Adamou geeft de bal voor. Şahin kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Adamou met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hariton de bal onder controle te krijgen. Amariei probeert naar een medespeler te passen. Codrea is nu in balbezit. Codrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Borja kopt de bal weg. Daar is Odermatt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prăscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udrescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Odermatt geeft een lange en hoge pass. Şahin probeert de bal met de borst te controleren. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin rent richting de bal. Şahin schiet op doel. Vujanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Odermatt geeft een lange en hoge pass. O´Reilly is nu in balbezit. Amariei begaat een overtreding. Amariei krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Murgu speelt de bal door. Şahin kopt de bal weg. Daar is Lijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Saramet is nu in balbezit. Melville onderschept slim de pass. Melville passt de bal in één keer door. Şahin is nu in balbezit. Şahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - MoReS FC 3:1

82e minuut.
Tenu geeft een lange en hoge pass. Amariei kopt de bal weg. Şahin rent richting de bal. Şahin haalt uit met een fantastische trap. Vujanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - MoReS FC 4:1

89e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Adamou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saramet de bal. Melville rent richting de bal. Melville schiet op doel. Vujanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 45%, MoReS FC 55%.
Drejanchester United - MoReS FC 4:1