Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cangrejo Ermitaño F.C. Dolj
Wiii Tactiek Tactica 04
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
35.2 gemiddelde waardering 36.2
adequate Schieten adequate
poor Passen weak
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Sauser geeft een lange en hoge pass. Kontio probeert de bal aan de voet te houden. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi draait met de bal, schiet en ... Murzacu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - F.C. Dolj 0:1

10e minuut.
Sauser is nu in balbezit. Sauser passt de bal met de wreef. Langenegger speelt de bal door. Ursprung rent richting de bal. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Tufeanu bokst de bal weg.

25e minuut.
Salkım rent richting de bal. Spósito verovert de bal door een tackle van achteren. Spósito geeft een lange en hoge pass. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ursprung geeft een lange en hoge pass. Stämpfli is nu in balbezit. Flaga verovert de bal door een tackle van achteren. Flaga geeft een lange en hoge pass. Ursprung maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Piaggio geeft een lange en hoge pass. Vasconcellos is nu in balbezit. Met opzet legt Gränni zijn tegenspeler op de grond. Gränni krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vasconcellos heeft problemen om de bal te vangen. Casagrande rent richting de bal. Vasconcellos onderschept slim de pass. Vasconcellos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cangrejo Ermitaño - F.C. Dolj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 36%, F.C. Dolj 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cangrejo Ermitaño - F.C. Dolj 1:1

47e minuut.
Chagas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salkım. Chagas raakt geblesseerd tijdens het duel. Chagas met een snel genomen vrije trap. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cangrejo Ermitaño - F.C. Dolj 2:1

49e minuut.
Ifrán geeft een lange en hoge pass. Flaga kopt de bal weg. Casagrande is nu in balbezit. Ursprung verovert de bal door een tackle van achteren. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Spósito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salkım rent richting de bal. Met opzet legt Spósito zijn tegenspeler op de grond. Spósito krijgt een gele kaart. Salkım raakt geblesseerd tijdens het duel. Salkım zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salimi rent richting de bal. Salimi haalt uit met een fantastische trap. Murzacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Sosa de bal. Kačar rent richting de bal. Sosa is nu in balbezit. Kačar verovert de bal door een tackle van achteren. Kačar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Salkım passt de bal met de wreef. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka begaat een overtreding. Ursprung raakt geblesseerd tijdens het duel. Flaga wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cangrejo Ermitaño 34%, F.C. Dolj 66%.
Cangrejo Ermitaño - F.C. Dolj 2:1