Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dolj Cangrejo Ermitaño
Tactica 04 Tactiek Wiii
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 36.8
good Schieten adequate
average Passen weak
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Flaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasconcellos de bal. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcellos verovert de bal door een tackle van achteren. Vasconcellos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Spósito is nu in balbezit. Spósito speelt de bal door. Chagas speelt de bal door. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Spósito geeft de bal voor. Ursprung probeert de bal aan de voet te houden. Vasconcellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcellos draait met de bal, schiet en ... Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - Cangrejo Ermitaño 0:1

45e minuut.
Kačar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piaggio de bal onder controle te krijgen. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi schiet op doel. Murzacu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 67%, Cangrejo Ermitaño 33%.
F.C. Dolj - Cangrejo Ermitaño 0:1

46e minuut.
Kontio is nu in balbezit. Kontio geeft een hoge lob. Warianka probeert de bal aan de voet te houden. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Tufeanu trapt de bal weg. Spósito kopt de bal weg. Daar is Langenegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasconcellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcellos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Tufeanu met een harde bal richting middenveld. Grüter kopt de bal weg. Salimi is nu in balbezit. Daar is Salimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salimi draait met de bal, schiet en ... Murzacu bokst de bal weg.

49e minuut.
Grüter met de inworp. Daar is Sauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauser geeft de bal voor. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Dolj - Cangrejo Ermitaño 1:1

57e minuut.
Sauser met de inworp. Grüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Spósito met een sublieme pass. Ursprung rent richting de bal. Vasconcellos is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Flaga zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Murzacu speelt de bal door. Spósito bereikt de bal nog maar net als eerste. Spósito passt de bal in één keer door. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Flaga probeert naar een medespeler te passen. Casagrande rent richting de bal. Ursprung onderschept slim de pass. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Chagas rent richting de bal. Kačar verovert de bal door een tackle van achteren. Spósito onderschept slim de pass. Grüter is nu in balbezit. Grüter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - Cangrejo Ermitaño 2:1

88e minuut.
Buitenspel voor Kačar. Goede buitenspelval van de verdediging. Sosa neemt vlug de vrije trap. Pavlovic heeft problemen om de bal te vangen. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 56%, Cangrejo Ermitaño 44%.
F.C. Dolj - Cangrejo Ermitaño 2:1