Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-06 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: BSG Traktor Torgau Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2441
BSG Traktor Torgau Fc N00b
brrrr Tactiek 442 V1
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 39
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Nehrig met de inworp. Ruchay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadel begaat een overtreding. Hadel krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lammek geeft een hoge lob. Inworp. Hadel met de inworp. Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Fc N00b 0:1

8e minuut.
Tsirigotis rent richting de bal. Götze onderschept slim de pass. Götze passt de bal met de wreef. Lokvenc rent richting de bal. Lokvenc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Topan kopt de bal weg. Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz passt de bal zonder na te denken. Tsirigotis rent richting de bal. Tsirigotis schiet op doel. Cibrian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Brünker geeft een hoge lob. Ruchay kopt de bal weg. Daar is Nehrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirigotis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirigotis draait met de bal, schiet en ... Cibrian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Fc N00b 0:2

36e minuut.
Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz passt de bal zonder na te denken. Zambrowski is nu in balbezit. Zambrowski draait met de bal, schiet en ... Cibrian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Fc N00b 0:3

41e minuut.
Hadel geeft een lange en hoge pass. Mistretta met een sublieme pass. Daar is Lammek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrowski rent richting de bal. Zambrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Götze passt de bal zonder na te denken. Galin rent richting de bal. Mistretta speelt de bal door. Klungelig pakt Tsirigotis de bal. Tsirigotis schiet op doel. Cibrian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 67%, Fc N00b 33%.
BSG Traktor Torgau - Fc N00b 0:3

57e minuut.
Galin passt de bal zonder na te denken. Götze is nu in balbezit. Götze geeft een lange en hoge pass. Zambrowski is nu in balbezit. Zambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Albus rent richting de bal. Mistretta onderschept slim de pass. Mistretta passt de bal in één keer door. Tsirigotis rent richting de bal. Tsirigotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Fc N00b 0:4

69e minuut.
Nehrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkiewicz passt de bal zonder na te denken. Zambrowski rent richting de bal. Zambrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Fc N00b 0:5

73e minuut.
Tsirigotis rent richting de bal. Tsirigotis geeft de bal voor. Zambrowski is nu in balbezit. Zambrowski haalt uit met een fantastische trap. Cibrian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Fc N00b 0:6

78e minuut.
Götze rent richting de bal. Tsirigotis is nu in balbezit. Tsirigotis speelt de bal door. Zambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tsirigotis geeft de bal voor. Mistretta kopt de bal weg. Götze heeft problemen om de bal te vangen. Tsirigotis is nu in balbezit. Tsirigotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 61%, Fc N00b 39%.
BSG Traktor Torgau - Fc N00b 0:6