Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-07 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tūnis U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5082
Tūnis U21 Hong Kong U21
tunis_new Tactiek VT_532_WING
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 29.4
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skander geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Bouchioua rent richting de bal. Bouchioua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Hong Kong U21 1:0

6e minuut.
Skander bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander probeert naar een medespeler te passen. Atachi rent richting de bal. Atachi draait met de bal, schiet en ... David probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Skander met een snelle inworp. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani passt de bal zonder na te denken. Bouchioua is nu in balbezit. Bouchioua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sai Kwan de bal. Atachi is nu in balbezit. Atachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
David geeft de bal voor. Inworp. Skander met een snelle inworp. Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ... Qingshan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Chouchane geeft de bal voor. David geeft een hoge lob. Chouchane kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolgofiani de bal. Bolgofiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Skander met de inworp. Chouchane met een sublieme pass. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchioua onderschept slim de pass. Bouchioua schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Bouchioua de bal. Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani verovert de bal door een tackle van achteren. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ka Lung de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Hong Kong U21 2:0

36e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Bolgofiani draait met de bal, schiet en ... Ka Ho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skander geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Skander met een snelle inworp. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ka Wa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis U21 36%, Hong Kong U21 64%.
Tūnis U21 - Hong Kong U21 2:0

59e minuut.
Bacha probeert naar een medespeler te passen. Bouchioua is nu in balbezit. Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchioua onderschept slim de pass. Bouchioua draait met de bal, schiet en ... Qingshan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bolgofiani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Al-Malik komt het veld opgelopen. Kwok Fai komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik probeert naar een medespeler te passen. Bacha is nu in balbezit. Bacha geeft een lange en hoge pass. Kwok Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Chi Wai passt de bal met de wreef. David rent richting de bal. Bouchioua schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bouchioua krijgt een gele kaart. David raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Daar is Bacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wen is nu in balbezit. Bacha onderschept slim de pass. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis U21 36%, Hong Kong U21 64%.
Tūnis U21 - Hong Kong U21 2:0