Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazakhstán U21 Ghana U21
U20 v1 Tactiek Go for it!
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niederhaus neemt de hoekschop. Larbi-Darko kopt de bal weg. Gabdullin rent richting de bal. Gabdullin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mensah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niederhaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smakov is nu in balbezit. Smakov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Artemov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaw geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurgulin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kismetov heeft problemen om de bal te vangen. Agbo rent richting de bal. Agbo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Ghana U21 0:1

32e minuut.
Nuserbaev met een sublieme pass. Gabdullin rent richting de bal. Gabdullin passt de bal met de wreef. Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Owosu geeft de bal voor. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaksybekov begaat een overtreding. Jaksybekov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Asare speelt de bal door. Kwesi kopt de bal weg. Niederhaus heeft problemen om de bal te vangen. Alolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán U21 51%, Ghana U21 49%.
Kazakhstán U21 - Ghana U21 0:1

59e minuut.
Bremansu met de inworp. Mensah kan de bal niet met de borst controleren. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Ryabchenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán U21 46%, Ghana U21 54%.
Kazakhstán U21 - Ghana U21 0:1