Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Players FC COLOCOLO
El Ultimo Baile Tactiek prueba
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
3 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 62
good Schieten outstanding
good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Albán met een snelle inworp. Karatzoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Pyykölä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Players - FC COLOCOLO 0:1

11e minuut.
Fetraś rent richting de bal. Fetraś passt de bal in één keer door. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Pyykölä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Players - FC COLOCOLO 0:2

13e minuut.
Pogorzelski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hlopík neemt vlug de vrije trap. Frygier kan de bal niet met de borst controleren. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino schiet op doel. Pyykölä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Iorgulescu heeft problemen om de bal te vangen. Albán speelt de bal door. Sandri speelt de bal door. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Players - FC COLOCOLO 0:3

23e minuut.
Daar is Krzemiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatzoulidis rent richting de bal. Krzemiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Pyykölä probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Players - FC COLOCOLO 0:4

26e minuut.
Iorgulescu probeert de bal aan de voet te houden. Pogorzelski rent richting de bal. Zamfir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pogorzelski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pogorzelski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Dias Branco rent richting de bal. Campino onderschept slim de pass. Frygier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frygier krijgt een gele kaart. Campino raakt geblesseerd tijdens het duel. Sandri neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Campino verovert de bal door een tackle van achteren. Sandri rent richting de bal. Campino rent richting de bal. Sandri is nu in balbezit. Sandri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán passt de bal met de wreef. Fetraś met een sublieme pass. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hurtado passt de bal zonder na te denken. Chinchilla rent richting de bal. Chinchilla speelt de bal door. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Karatzoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatzoulidis geeft een lange en hoge pass. Frygier is nu in balbezit. Campino verovert de bal door een tackle van achteren. Campino haalt uit met een fantastische trap. Pyykölä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campino rent richting de bal. Campino draait met de bal, schiet en ... Pyykölä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krzemiński heeft problemen om de bal te vangen. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Players - FC COLOCOLO 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Players 73%, FC COLOCOLO 27%.
The Players - FC COLOCOLO 0:5

46e minuut.
Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Pyykölä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Players - FC COLOCOLO 0:6

52e minuut.
Iorgulescu passt de bal met de wreef. Hurtado is nu in balbezit. Albán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Albán is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hurtado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hurtado kan niet meer verder spelen. Rubio komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Karatzoulidis kopt de bal weg. Rubio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzemiński. Krzemiński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Baaij geeft een lange en hoge pass. Frygier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzemiński. Krzemiński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Fetraś kopt de bal weg. Dias Branco heeft problemen om de bal te vangen. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Players - FC COLOCOLO 0:7

71e minuut.
Dias Branco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kerkai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campino kan de bal niet met de borst controleren. Campino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino is nu in balbezit. Dias Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandri verovert de bal door een tackle van achteren. Sandri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Players 74%, FC COLOCOLO 26%.
The Players - FC COLOCOLO 0:7