Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-21 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Potatopolis
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 9373
FC Potatoes Meraki
Patatactica 3 Tactiek g2
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
45.3 gemiddelde waardering 52.2
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Raoul rent richting de bal. Márquez kan de bal niet met de borst controleren. Pollkinger rent richting de bal. Pollkinger geeft een lange en hoge pass. Markelionis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Victorino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guillén. Victorino raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascolla komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Victorino rent richting de bal. Guillén onderschept slim de pass. Parraguéz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parraguéz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Márquez speelt de bal door. Galdames rent richting de bal. Galdames geeft de bal voor. Smuda rent richting de bal. Smuda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Raoul onderschept slim de pass. Serfőző onderschept slim de pass. Markelionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Markelionis draait met de bal, schiet en ... Gaytan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 48%, Meraki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Potatoes - Meraki 0:0

46e minuut.
Kessler komt het veld opgelopen. Cruzalta komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Juárez kan de bal niet met de borst controleren. Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal met de wreef. Smuda rent richting de bal. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - Meraki 1:0

60e minuut.
Pollkinger onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coyote. Pollkinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodríguez komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz onderschept slim de pass. Mendoza geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Veiga passt de bal zonder na te denken. Kessler rent richting de bal. Cruzalta begaat een overtreding. Cruzalta krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Gaytan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Potatoes - Meraki 1:1

89e minuut.
Galdames onderschept slim de pass. Galdames geeft een hoge lob. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - Meraki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 40%, Meraki 60%.
FC Potatoes - Meraki 2:1