Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-21 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nippon U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8965
Nippon U21 New Zealand U21
By Antos Tactiek 532*
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
47.2 gemiddelde waardering 46.4
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


16e minuut.
Moriyasu passt de bal in één keer door. Oniki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viertal. Viertal krijgt een gele kaart. Maloney raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gliznitskof komt het veld opgelopen. Yamashita met een snel genomen vrije trap. Sakai kopt de bal weg. Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Shirasawa speelt de bal door. Gliznitskof speelt de bal door. Hall speelt de bal door. Perry heeft problemen om de bal te vangen. Perry haalt uit met een fantastische trap. Tomita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Yoshimitsu de bal. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yamashita onderschept slim de pass. Yamashita passt de bal zonder na te denken. Oniki rent richting de bal. Oniki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon U21 - New Zealand U21 1:0

40e minuut.
Yoshimitsu onderschept slim de pass. Yoshimitsu geeft een hoge lob. Oniki is nu in balbezit. Oniki draait met de bal, schiet en ... Maessen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Koga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koga geeft een lange en hoge pass. Uchiyama kopt de bal weg. Oniki rent richting de bal. Oniki draait met de bal, schiet en ... Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yamashita neemt de hoekschop. Sakai springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 61%, New Zealand U21 39%.
Nippon U21 - New Zealand U21 1:0

48e minuut.
Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog geeft de bal voor. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nippon U21 - New Zealand U21 1:1

49e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sakai zijn tegenspeler op de grond. Perry raakt geblesseerd tijdens het duel. Hall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa speelt de bal door. Oniki is nu in balbezit. Oniki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Oniki passt de bal in één keer door. Daar is Uchiyama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchiyama passt de bal in één keer door. Sakai rent richting de bal. Sakai haalt uit met een fantastische trap. Maessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall speelt de bal door. Shimotaira onderschept slim de pass. Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Softon bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Viertal rent richting de bal. Uchiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Uchiyama haalt uit met een fantastische trap. Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Softon geeft een hoge lob. Woodhams rent richting de bal. Yamashita maakt een afschuwelijke overtreding. Yamashita krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa geeft een hoge lob. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon U21 56%, New Zealand U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nippon U21 - New Zealand U21 1:1