Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fyla F.C. PTK 23
1 Tactiek PTK
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten solid
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Hart geeft de bal voor. Ødelyng kopt de bal weg. Daar is Goikoetxea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka is nu in balbezit. Motyka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - PTK 23 1:0

2e minuut.
Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Negoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estrada met een snel genomen vrije trap. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Delbroek met een harde bal richting middenveld. Goikoetxea kopt de bal weg. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Czogalik met de inworp. Altuntaş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruviaro de bal. Motyka rent richting de bal. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - PTK 23 2:0

38e minuut.
Altuntaş met een sublieme pass. Cardador rent richting de bal. Hart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hart krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Altuntaş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Goikoetxea de bal. Goikoetxea passt de bal met de wreef. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Delbroek bokst de bal weg.

40e minuut.
Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramarin met een sublieme pass. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fyla F.C. - PTK 23 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fyla F.C. 63%, PTK 23 37%.
Fyla F.C. - PTK 23 3:0

61e minuut.
Ødelyng kopt de bal weg. Bal met een sublieme pass. Daar is Czogalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bal onderschept slim de pass. Bal geeft een lange en hoge pass. Delbroek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nánási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Altuntaş de bal. Goikoetxea rent richting de bal. Goikoetxea geeft een hoge lob. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bal onderschept slim de pass. Bal geeft de bal voor. Spitz heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu schiet op doel. Delbroek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fyla F.C. 64%, PTK 23 36%.
Fyla F.C. - PTK 23 3:0