Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palmset PTK 23
pamieri Tactiek PTK
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.5 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten very good
poor Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Bal probeert naar een medespeler te passen. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Lenza onderschept slim de pass. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bal speelt de bal door. Serényi controleert de bal met de borst. Montezuma is nu in balbezit. Serényi onderschept slim de pass. Serényi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bal kopt de bal weg. Negoiu rent richting de bal. Varela maakt een afschuwelijke overtreding. Varela is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Ødelyng is nu in balbezit. Ødelyng met een sublieme pass. Pantilimon is nu in balbezit. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Harutyunyan trapt de bal weg. Cardador is nu in balbezit. Cardador passt de bal zonder na te denken. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Reyna geeft de bal voor. Inworp. Bal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serényi rent richting de bal. Serényi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Negoiu is nu in balbezit. Cardador rent richting de bal. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu draait met de bal, schiet en ... Harutyunyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - PTK 23 0:1

22e minuut.
Serényi rent richting de bal. Serényi geeft een lange en hoge pass. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - PTK 23 0:2

23e minuut.
Pepino speelt de bal door. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Cardador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardador passt de bal in één keer door. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Harutyunyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Bal met een snelle inworp. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Harutyunyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Lenza onderschept slim de pass. Lenza probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi onderschept slim de pass. Serényi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cardador rent richting de bal. Cardador speelt de bal door. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan met een sublieme pass. Bal kopt de bal weg. Serényi is nu in balbezit. Serényi draait met de bal, schiet en ... Harutyunyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmset 82%, PTK 23 18%.
Palmset - PTK 23 0:2

48e minuut.
Ødelyng is nu in balbezit. Cardador rent richting de bal. Cardador probeert naar een medespeler te passen. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Negoiu is nu in balbezit. Cardador rent richting de bal. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Harutyunyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal geeft een lange en hoge pass. Pandelescu heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Harutyunyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - PTK 23 0:3

64e minuut.
Bal is nu in balbezit. Bal passt de bal in één keer door. Cardador rent richting de bal. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pandelescu onderschept slim de pass. Cardador is nu in balbezit. Pandelescu begaat een overtreding. Pandelescu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pandelescu speelt de bal door. Toderaşca rent richting de bal. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel. Harutyunyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - PTK 23 0:4

73e minuut.
Ødelyng onderschept slim de pass. Ødelyng geeft de bal voor. Lenza kopt de bal weg. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi haalt uit met een fantastische trap. Harutyunyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - PTK 23 0:5

75e minuut.
Cardador is nu in balbezit. Cardador passt de bal met de wreef. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - PTK 23 0:6

76e minuut.
Pepino probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Serényi is nu in balbezit. Serényi geeft de bal voor. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Harutyunyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Negoiu kan de bal niet met de borst controleren. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca is nu in balbezit. Serényi rent richting de bal. Serényi haalt uit met een fantastische trap. Harutyunyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmset 85%, PTK 23 15%.
Palmset - PTK 23 0:6