Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-17 18:23
  • Competitiewedstrijd: Duras (69-87)
  • Stadion: PTK 23 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1757
PTK 23 Fc Alex Lulea
PTK PA Tactiek Alex
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 21.5
very good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca schiet op doel. Răscanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gazdag zal de hoekschop nemen. Bucur bokst de bal weg.

4e minuut.
Aplea rent richting de bal. Ødelyng onderschept slim de pass. Ødelyng geeft een hoge lob. Toderaşca controleert de bal met de borst. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Ødelyng met een sublieme pass. Negoiu rent richting de bal. Negoiu passt de bal met de wreef. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Bucur bokst de bal weg.

13e minuut.
Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci passt de bal met de wreef. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag geeft de bal voor. Bucur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - Fc Alex Lulea 1:0

18e minuut.
Armeanca geeft een lange en hoge pass. Ruviaro rent richting de bal. Dimofte begaat een overtreding. Dimofte krijgt een gele kaart. Ruviaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gazdag rent richting de bal. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Negoiu is nu in balbezit. Mincă onderschept slim de pass. Mincă passt de bal zonder na te denken. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - Fc Alex Lulea 2:0

28e minuut.
Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag passt de bal met de wreef. Toderaşca rent richting de bal. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - Fc Alex Lulea 3:0

31e minuut.
Cardador met een snelle inworp. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag speelt de bal door. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - Fc Alex Lulea 4:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Dimofte de bal onder controle te krijgen. Ruviaro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gazdag de bal. Gazdag passt de bal in één keer door. Toderaşca is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gazdag neemt de hoekschop. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ruviaro geeft de bal voor. Negoiu rent richting de bal. Serbanescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serbanescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PTK 23 28%, Fc Alex Lulea 72%.
PTK 23 - Fc Alex Lulea 4:0

49e minuut.
Bucur trapt de bal weg. Bal rent richting de bal. Chindea begaat een overtreding. Chindea krijgt een gele kaart. Bal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Vişoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cardador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazdag geeft een hoge lob. Negoiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bal onderschept slim de pass. Bal geeft een hoge lob. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca schiet op doel. Armeanca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bal geeft een hoge lob. Vişoiu is nu in balbezit. Gazdag verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardador bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardador probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca schiet op doel. Paal! Gazdag is nu in balbezit. Gazdag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Covaci geeft een lange en hoge pass. Răscanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Vişoiu de bal. Gazdag is nu in balbezit. Gazdag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PTK 23 - Fc Alex Lulea 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PTK 23 26%, Fc Alex Lulea 74%.
PTK 23 - Fc Alex Lulea 5:0