Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palmset Sarmizegetusa Regia
pamieri Tactiek Central
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 32.3
good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen adequate


21e minuut.
Marcuţă met een harde bal richting middenveld. Montezuma kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sigrasitis de bal onder controle te krijgen. Alcantara rent richting de bal. Alcantara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bojin geeft een hoge lob. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon speelt de bal door. Daar is Panarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panarelli geeft een lange en hoge pass. Marcuţă bokst de bal weg. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - Sarmizegetusa Regia 1:0

31e minuut.
Montezuma geeft een lange en hoge pass. Çiftçioğlu speelt de bal door. Louvaris heeft problemen om de bal te vangen. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel. Marcuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - Sarmizegetusa Regia 2:0

41e minuut.
Bojin heeft problemen om de bal te vangen. Montezuma geeft de bal voor. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - Sarmizegetusa Regia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmset 46%, Sarmizegetusa Regia 54%.
Palmset - Sarmizegetusa Regia 3:0

60e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto da Costa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montezuma. Montezuma krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Stefani heeft problemen om de bal te vangen. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă schiet op doel. Marcuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - Sarmizegetusa Regia 4:0

76e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu geeft de bal voor. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marcuţă trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Montezuma de bal. Pietreanu geeft een hoge lob. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Alcantara is nu in balbezit. Alcantara geeft de bal voor. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. Marcuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmset - Sarmizegetusa Regia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmset 48%, Sarmizegetusa Regia 52%.
Palmset - Sarmizegetusa Regia 5:0