Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaat Jaat Kiekendraat C.A. Vetere
pulled pork Tactiek 3142
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
60.5 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kamenický rent richting de bal. Çöğürlü rent richting de bal. Kamenický is nu in balbezit. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü draait met de bal, schiet en ... Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ricart passt de bal in één keer door. Marinig is nu in balbezit. Subekti onderschept slim de pass. Subekti geeft de bal voor. Doru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente rent richting de bal. Clemente geeft een lange en hoge pass. Menschaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sinopoulos kopt de bal weg. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti geeft een lange en hoge pass. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen. Vismara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Villamil heeft problemen om de bal te vangen. Ricart is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente geeft de bal voor. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen. Vismara bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. Doru controleert de bal met de borst. Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru haalt uit met een fantastische trap. Vismara bokst de bal weg.

24e minuut.
Fernández Azzato rent richting de bal. Menschaert onderschept slim de pass. Menschaert passt de bal in één keer door. Doru is nu in balbezit. Doru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Florêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Florêncio raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandendriessche met een snel genomen vrije trap. Menschaert is nu in balbezit. Barruti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Menschaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Subekti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - C.A. Vetere 1:0

37e minuut.
Villamil is nu in balbezit. Sinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil onderschept slim de pass. Villamil geeft een hoge lob. Çöğürlü krijgt zijn hoofd ertegen. Marasco bokst de bal weg.

43e minuut.
Sinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopoulos geeft een hoge lob. Doru rent richting de bal. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Vismara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 28%, C.A. Vetere 72%.
Jaat Jaat Kiekendraat - C.A. Vetere 1:0

54e minuut.
Menschaert kopt de bal weg. Ensink bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Doru zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Doru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Doru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Vandendriessche speelt de bal door. Clemente is nu in balbezit. Ricart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ricart krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Inworp. Clemente met een snelle inworp. Subekti geeft een lange en hoge pass. Menschaert springt en kopt de bal. Klungelig pakt Fernández Azzato de bal. Vismara bokst de bal weg.

63e minuut.
Inworp. Clemente met een snelle inworp. Subekti geeft een hoge lob. Daar is Sinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinopoulos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Biss geeft de bal voor. Arana kopt de bal weg. Vandendriessche geeft een hoge lob. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal met de wreef. Subekti is nu in balbezit. Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 35%, C.A. Vetere 65%.
Jaat Jaat Kiekendraat - C.A. Vetere 1:0