Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaat Jaat Kiekendraat *K.V.* - *Malinwa*
pulled pork Tactiek 4-1-3-2
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 46.6
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Sinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopoulos met een sublieme pass. Biss geeft een lange en hoge pass. Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel. Allard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doru is nu in balbezit. Doru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

9e minuut.
Daar is Simães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakobchev begaat een overtreding. Simães raakt geblesseerd tijdens het duel. Smola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biss speelt de bal door. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bortoli krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lolov onderschept slim de pass. Lolov geeft een hoge lob. Clemente kopt de bal weg. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Allard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 52%, *K.V.* - *Malinwa* 48%.
Jaat Jaat Kiekendraat - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

46e minuut.
Sinopoulos onderschept slim de pass. Sinopoulos passt de bal met de wreef. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amorim Pimentel de bal. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti haalt uit met een fantastische trap. Allard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doru is nu in balbezit. Allard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - *K.V.* - *Malinwa* 2:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitriu komt het veld opgelopen. Pfenniger komt het veld opgelopen. Pfenniger met de inworp. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - *K.V.* - *Malinwa* 3:0

66e minuut.
Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev geeft een lange en hoge pass. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - *K.V.* - *Malinwa* 4:0

71e minuut.
Cowie maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sinopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Sinopoulos geeft de bal voor. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Lolov verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Allard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - *K.V.* - *Malinwa* 5:0

87e minuut.
Klungelig pakt Clemente de bal. Clemente passt de bal zonder na te denken. Menschaert heeft problemen om de bal te vangen. Menschaert schiet op doel. Allard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - *K.V.* - *Malinwa* 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 42%, *K.V.* - *Malinwa* 58%.
Jaat Jaat Kiekendraat - *K.V.* - *Malinwa* 6:0