Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Vetere Cruz del Sur
3142 Tactiek N4
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
41 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
57.5 gemiddelde waardering 40.1
very good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Vismara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 0:1

9e minuut.
Ensink bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil is nu in balbezit. Villamil geeft een hoge lob. Kamenický is nu in balbezit. Kamenický haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mughione geeft een lange en hoge pass. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenický passt de bal in één keer door. Ricart is nu in balbezit. Ricart schiet op doel. Hinostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Håvbrandt probeert naar een medespeler te passen. Çöğürlü is nu in balbezit. Çöğürlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 1:1

13e minuut.
Schteinbarg is nu in balbezit. Villamil onderschept slim de pass. Klungelig pakt Villamil de bal. Villamil geeft een lange en hoge pass. Çöğürlü krijgt zijn hoofd ertegen. Hinostroza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Villamil rent richting de bal. Villamil heeft problemen om de bal te vangen. Villamil speelt de bal door. Ricart rent richting de bal. Ricart schiet op doel. Hinostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 2:1

23e minuut.
Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. Villamil speelt de bal door. Klungelig pakt Kamenický de bal. Ricart is nu in balbezit. Ricart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Villamil kopt de bal weg. Ricart heeft problemen om de bal te vangen. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ricart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart schiet op doel. Hinostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arana geeft een lange en hoge pass. Çöğürlü kopt de bal weg. Klungelig pakt Kamenický de bal. Kamenický draait met de bal, schiet en ... Hinostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 3:1

31e minuut.
Mughione onderschept slim de pass. Mughione geeft een lange en hoge pass. Daar is Håvbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricart is nu in balbezit. Ricart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kamenický is nu in balbezit. Ricart met een sublieme pass. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 4:1

32e minuut.
Urresti komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Adeeb geeft de bal voor. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Schteinbarg begaat een overtreding. Mughione roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mughione kan niet meer verder spelen. Sittmann komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Jegier verovert de bal door een tackle van achteren. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil passt de bal in één keer door. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kamenický rent richting de bal. Kamenický schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sittmann geeft de bal voor. Håvbrandt probeert de bal met de borst te controleren. Çöğürlü verovert de bal door een tackle van achteren. Çöğürlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 5:1

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Çöğürlü stond buitenspel. Jegier neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Estrugamou de bal. Urresti is nu in balbezit. Urresti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jegier geeft een lange en hoge pass. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig geeft een hoge lob. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü draait met de bal, schiet en ... Hinostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü probeert naar een medespeler te passen. Villamil is nu in balbezit. Villamil draait met de bal, schiet en ... Hinostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 42%, Cruz del Sur 58%.
C.A. Vetere - Cruz del Sur 5:1

46e minuut.
Håvbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Håvbrandt passt de bal in één keer door. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 6:1

50e minuut.
Kamenický is nu in balbezit. Kamenický passt de bal met de wreef. Daar is Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Hinostroza trapt de bal weg. Sittmann kopt de bal weg. Daar is Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamenický is nu in balbezit. Kamenický draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Vismara trapt de bal weg. Çöğürlü kopt de bal weg. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil is nu in balbezit. Villamil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ricart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 7:1

56e minuut.
Barruti probeert naar een medespeler te passen. Marinig is nu in balbezit. Marinig passt de bal met de wreef. Kamenický rent richting de bal. Kamenický haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 8:1

59e minuut.
Håvbrandt geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Urresti stond buitenspel. Ensink neemt vlug de vrije trap. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulisse komt het veld opgelopen. Villamil met een snelle inworp. Ricart geeft een hoge lob. Kamenický springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ricart rent richting de bal. Ricart draait met de bal, schiet en ... Hinostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ricart zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ensink onderschept slim de pass. Ensink geeft een hoge lob. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenický schiet op doel. Hinostroza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 9:1

70e minuut.
Ricart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aruhuata. Ricart raakt geblesseerd tijdens het duel. Marinig zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil draait met de bal, schiet en ... Hinostroza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 10:1

73e minuut.
Villamil passt de bal in één keer door. Çöğürlü is nu in balbezit. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart is nu in balbezit. Ricart draait met de bal, schiet en ... Hinostroza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ricart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart probeert naar een medespeler te passen. Villamil is nu in balbezit. Villamil schiet op doel. Hinostroza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil probeert naar een medespeler te passen. Kamenický rent richting de bal. Kamenický haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 11:1

81e minuut.
Håvbrandt neemt vlug de vrije trap. Estrugamou probeert de bal met de borst te controleren. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft de bal voor. N`Tsogo krijgt zijn hoofd ertegen. Vismara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Villamil rent richting de bal. Villamil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenický draait met de bal, schiet en ... Hinostroza bokst de bal weg.

85e minuut.
Ricart is nu in balbezit. Daar is Ricart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricart met een sublieme pass. Çöğürlü rent richting de bal. Çöğürlü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daar is Jegier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil rent richting de bal. Kamenický rent richting de bal. Kamenický schiet op doel. Hinostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 12:1

89e minuut.
Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kamenický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamenický passt de bal in één keer door. Çöğürlü is nu in balbezit. Çöğürlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - Cruz del Sur 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 37%, Cruz del Sur 63%.
C.A. Vetere - Cruz del Sur 13:1