Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Vetere *K.V.* - *Malinwa*
3142 Tactiek 4-1-3-2
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 45
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


13e minuut.
Amorim Pimentel geeft een hoge lob. Korbut rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estrugamou. Estrugamou krijgt een gele kaart. Korbut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Estrugamou geeft een lange en hoge pass. Amorim Pimentel komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Daar is Cowie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricart is nu in balbezit. Callewaert begaat een overtreding. Callewaert krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mughione passt de bal met de wreef. Villamil controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amorim Pimentel. Amorim Pimentel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Villamil rent richting de bal. Leva onderschept slim de pass. Ensink geeft een lange en hoge pass. Kanevsky rent richting de bal. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap. Allard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

32e minuut.
Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenický is nu in balbezit. Kanevsky rent richting de bal. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 2:0

37e minuut.
Ricart passt de bal zonder na te denken. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil probeert naar een medespeler te passen. Kamenický rent richting de bal. Kamenický schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mughione met een snelle inworp. Villamil rent richting de bal. Villamil geeft een hoge lob. Kanevsky heeft problemen om de bal te vangen. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 47%, *K.V.* - *Malinwa* 53%.
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 2:0

48e minuut.
Barruti geeft een lange en hoge pass. Leva rent richting de bal. Kanevsky onderschept slim de pass. Kanevsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 3:0

50e minuut.
Amorim Pimentel is nu in balbezit. Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. Villamil passt de bal zonder na te denken. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kirkeby rent richting de bal. Kirkeby geeft de bal voor. Barruti is nu in balbezit. Heylens verovert de bal door een tackle van achteren. Heylens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai passt de bal met de wreef. Kamenický rent richting de bal. Kamenický draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ensink bereikt de bal nog maar net als eerste. Ensink speelt de bal door. Kamenický rent richting de bal. Kamenický haalt uit met een fantastische trap. Allard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 4:0

58e minuut.
Kanevsky speelt de bal door. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig geeft een hoge lob. Kamenický rent richting de bal. Kamenický schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cowie speelt de bal door. Heylens rent richting de bal. Heylens passt de bal zonder na te denken. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Korbut kopt de bal weg. Ricart is nu in balbezit. Ricart geeft een lange en hoge pass. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kamenický rent richting de bal. Kamenický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 5:0

76e minuut.
Ricart is nu in balbezit. Ricart speelt de bal door. Kamenický bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenický schiet op doel. Allard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 6:0

82e minuut.
Marinig probeert de bal met de borst te controleren. Korbut is nu in balbezit. Estrugamou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estrugamou krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Korbut raakt geblesseerd tijdens het duel. AL Awzai legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 6:1

84e minuut.
Marinig geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kamenický de bal onder controle te krijgen. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap. Allard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 7:1

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Allard trapt de bal weg van het doel. Amorim Pimentel kopt de bal weg. Ricart is nu in balbezit. Ricart geeft de bal voor. Allard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Vetere 42%, *K.V.* - *Malinwa* 58%.
C.A. Vetere - *K.V.* - *Malinwa* 7:1