Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaat Jaat Kiekendraat Cruz del Sur
pulled pork Tactiek N4
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
55.9 gemiddelde waardering 44.2
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu geeft een lange en hoge pass. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pfenniger de bal. Pfenniger schiet op doel. Hinostroza bokst de bal weg. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 1:0

12e minuut.
Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts met een sublieme pass. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 2:0

14e minuut.
Aruhuata is nu in balbezit. Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński passt de bal zonder na te denken. Menschaert is nu in balbezit. Egheyan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts geeft een lange en hoge pass. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger met een sublieme pass. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 3:0

17e minuut.
Fucaracchio met een sublieme pass. Daar is Heffernan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 4:0

25e minuut.
Budzyński probeert naar een medespeler te passen. Menschaert rent richting de bal. Menschaert passt de bal in één keer door. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 5:0

30e minuut.
Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts passt de bal zonder na te denken. Menschaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 6:0

31e minuut.
Urresti komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Dimov probeert naar een medespeler te passen. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel. Hinostroza bokst de bal weg. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 7:0

37e minuut.
Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche passt de bal in één keer door. Menschaert rent richting de bal. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Inworp. Aruhuata met de inworp. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski geeft de bal voor. Urresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Egheyan probeert de bal met de borst te controleren. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert rent richting de bal. Menschaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 39%, Cruz del Sur 61%.
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 8:0

48e minuut.
N`Tsogo is nu in balbezit. Yakobchev rent richting de bal. Dumitriu probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza bokst de bal weg.

52e minuut.
Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Menschaert de bal. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 9:0

58e minuut.
Daar is Budzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budzyński probeert naar een medespeler te passen. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Borzyszkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ulisse komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Dimov passt de bal in één keer door. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Budzyński rent richting de bal. Budzyński passt de bal zonder na te denken. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 10:0

70e minuut.
Aruhuata rent richting de bal. Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński met een sublieme pass. Doru rent richting de bal. Doru haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menschaert rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Egheyan ... Strafschop! Egheyan krijgt een gele kaart. Menschaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pfenniger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 11:0

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pfenniger stond buitenspel. Håvbrandt neemt vlug de vrije trap. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft de bal voor. Ulisse maakt een snoekduik en kopt de bal. Marasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 11:1

80e minuut.
Budzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Håvbrandt onderschept slim de pass. Håvbrandt geeft een lange en hoge pass. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Marasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 41%, Cruz del Sur 59%.
Jaat Jaat Kiekendraat - Cruz del Sur 11:1