Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YH United Qingdao United
Normal Tactiek 343mio
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 46.6
average Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Garbień is nu in balbezit. Borbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély passt de bal in één keer door. Ducret is nu in balbezit. Ducret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Wo Yau rent richting de bal. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Ducret rent richting de bal. Ducret draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:1

4e minuut.
Kurpiewski speelt de bal door. Cuihua probeert naar een medespeler te passen. Venczel speelt de bal door. Klungelig pakt Ducret de bal. Ducret haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jian met de inworp. Garbień rent richting de bal. Garbień passt de bal met de wreef. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:2

9e minuut.
Cuihua probeert naar een medespeler te passen. Wei Jie rent richting de bal. Ducret begaat een overtreding. Ducret krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Venczel geeft een lange en hoge pass. Ching Shun met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurpiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borbély geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pascoal de bal. Pascoal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:3

19e minuut.
Kwok On geeft een hoge lob. Inworp. Kurpiewski met een snelle inworp. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wei Jie passt de bal met de wreef. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień passt de bal in één keer door. Venczel rent richting de bal. Venczel draait met de bal, schiet en ... Ching Shun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret draait met de bal, schiet en ... Ching Shun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:4

37e minuut.
Jian is nu in balbezit. Figino onderschept slim de pass. Figino speelt de bal door. Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. Ching Shun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret schiet op doel. Ching Shun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:5

42e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Ducret heeft problemen om de bal te vangen. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély passt de bal in één keer door. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YH United 81%, Qingdao United 19%.
YH United - Qingdao United 0:5

50e minuut.
Garbień speelt de bal door. Ducret heeft problemen om de bal te vangen. Ducret passt de bal in één keer door. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoal draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Wei Jie kopt de bal weg. Cuihua rent richting de bal. Cuihua passt de bal zonder na te denken. Ducret is nu in balbezit. Ducret haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Borbély passt de bal in één keer door. Venczel heeft problemen om de bal te vangen. Venczel passt de bal met de wreef. Ducret is nu in balbezit. Ducret haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:6

67e minuut.
Klungelig pakt Ducret de bal. Yuet Wang probeert naar een medespeler te passen. Wei Jie controleert de bal met de borst. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret haalt uit met een fantastische trap. Ching Shun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Kurpiewski de bal. Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel draait met de bal, schiet en ... Wei Jie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:7

74e minuut.
Pascoal heeft problemen om de bal te vangen. Wei Jie verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ducret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascoal is nu in balbezit. Pascoal draait met de bal, schiet en ... Ching Shun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:8

75e minuut.
Machetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Machetti passt de bal zonder na te denken. Borbély met een sublieme pass. Ducret is nu in balbezit. Ducret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Figino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. Ducret maakt een snoekduik en kopt de bal. Ching Shun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:9

82e minuut.
Pascoal rent richting de bal. Ducret is nu in balbezit. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret rent richting de bal. Ducret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YH United - Qingdao United 0:10

83e minuut.
Borbély met een sublieme pass. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski passt de bal zonder na te denken. Figino geeft de bal voor. Ducret springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chi Lun rent richting de bal. Kumara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascoal. Pascoal krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Figino passt de bal in één keer door. Kurpiewski speelt de bal door. Ducret rent richting de bal. Venczel rent richting de bal. Venczel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YH United 84%, Qingdao United 16%.
YH United - Qingdao United 0:10