Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Việt Nam U21 New Zealand U21
4--4--2 Tactiek 532*
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
46.1 gemiddelde waardering 47.1
good Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoài Phong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Sửu probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Sửu geeft een hoge lob. Tuấn Long maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hall passt de bal zonder na te denken. Trung Nghĩa rent richting de bal. Perry onderschept slim de pass. Perry schiet op doel. Dũng Linh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - New Zealand U21 0:1

37e minuut.
Lynch onderschept slim de pass. Perry rent richting de bal. Thiện Ân onderschept slim de pass. Lynch onderschept slim de pass. Lynch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 57%, New Zealand U21 43%.
Việt Nam U21 - New Zealand U21 0:1

48e minuut.
Perry is nu in balbezit. Dũng Linh speelt de bal door. Ngọc Hiền kopt de bal weg. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Hoài Phong passt de bal met de wreef. Tuấn Long rent richting de bal. Hall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuấn Long is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chí Thành neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Perry stond buitenspel. Toàn komt het veld opgelopen. Ngọc Thiện komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gliznitskof is nu in balbezit. Gliznitskof geeft een hoge lob. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel. Dũng Linh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - New Zealand U21 0:2

63e minuut.
Thiện Ân rent richting de bal. Thiện Ân geeft een hoge lob. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng schiet op doel. Maessen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - New Zealand U21 1:2

66e minuut.
Lynch schiet op doel. Dũng Linh probeert naar een medespeler te passen. Hall kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Perry de bal onder controle te krijgen. Perry schiet op doel. Dũng Linh bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Woodhams met een snelle inworp. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog geeft de bal voor. Lynch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hall geeft de bal voor. Lynch kopt de bal weg. Klungelig pakt Perry de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. Dũng Linh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - New Zealand U21 1:3

80e minuut.
Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu geeft de bal voor. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Maessen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - New Zealand U21 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 54%, New Zealand U21 46%.
Việt Nam U21 - New Zealand U21 2:3