Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ML System United FC Łomot
Bob2 Tactiek kozaklushh
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 46
good Schieten solid
solid Passen adequate
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Janduda passt de bal zonder na te denken. Montcada rent richting de bal. Montcada met een sublieme pass. Humulescu rent richting de bal. Humulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doriņš passt de bal in één keer door. Daar is Yacoel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doriņš rent richting de bal. Doriņš schiet op doel. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - FC Łomot 0:1

9e minuut.
Yacoel is nu in balbezit. Yacoel passt de bal in één keer door. Power heeft problemen om de bal te vangen. Derksen is nu in balbezit. Derksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tüzünataç heeft problemen om de bal te vangen. Yacoel is nu in balbezit. Tüzünataç onderschept slim de pass. Tüzünataç schiet op doel. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ML System United - FC Łomot 0:2

17e minuut.
Montcada kopt de bal weg. Humulescu heeft problemen om de bal te vangen. Maya rent richting de bal. Humulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Humulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Doriņš onderschept slim de pass. Doriņš passt de bal zonder na te denken. Tüzünataç rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 57%, FC Łomot 43%.
ML System United - FC Łomot 0:2

47e minuut.
Doriņš rent richting de bal. Doriņš passt de bal met de wreef. Guchtenaere met een sublieme pass. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Humiecki. Doriņš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guchtenaere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tüzünataç krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Filipeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipeli geeft de bal voor. Finos kan de bal niet met de borst controleren. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ML System United 55%, FC Łomot 45%.
ML System United - FC Łomot 0:2