Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Łomot ML System United
kozaklushh Tactiek Bob2
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 40.6
solid Schieten average
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


15e minuut.
Hefti kopt de bal weg. Kallon rent richting de bal. Kallon passt de bal met de wreef. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Cuevas Martín is nu in balbezit. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Derksen de bal. Derksen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tüzünataç onderschept slim de pass. Tüzünataç probeert naar een medespeler te passen. Bohuslav rent richting de bal. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - ML System United 1:0

35e minuut.
Humulescu kopt de bal weg. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maya zijn tegenspeler op de grond. Maya krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Groenweghe rent richting de bal. Groenweghe geeft een hoge lob. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - ML System United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 41%, ML System United 59%.
FC Łomot - ML System United 2:0

64e minuut.
Groenweghe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Derksen de bal. Derksen passt de bal in één keer door. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Young passt de bal zonder na te denken. Maya rent richting de bal. Maya met een sublieme pass. Kaferski rent richting de bal. Kaferski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Brancourt met een harde bal richting middenveld. Bohuslav rent richting de bal. Kallon is nu in balbezit. Kallon draait met de bal, schiet en ... Miranda bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Filipeli geeft een lange en hoge pass. Malsub bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Filipeli zijn tegenspeler op de grond. Filipeli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Inworp. Guchtenaere met de inworp. Derksen geeft een lange en hoge pass. Kallon is nu in balbezit. Kallon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav speelt de bal door. Kallon is nu in balbezit. Kallon heeft problemen om de bal te vangen. Kallon haalt uit met een fantastische trap. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 43%, ML System United 57%.
FC Łomot - ML System United 2:0