Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Lublin K.S. Niebiescy Myszków
1 Tactiek nowiuska12
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen average


6e minuut.
Aguinaga geeft de bal voor. Dawson rent richting de bal. Dawson geeft een hoge lob. Ignazio rent richting de bal. Ignazio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - K.S. Niebiescy Myszków 0:1

14e minuut.
Battokok verovert de bal door een tackle van achteren. Battokok met een sublieme pass. Koša speelt de bal door. Ignazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

17e minuut.
Cieślikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślikowski geeft een hoge lob. Tlukač geeft de bal voor. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio rent richting de bal. Ignazio passt de bal met de wreef. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Battokok verovert de bal door een tackle van achteren. Battokok met een sublieme pass. Ignazio rent richting de bal. Ignazio draait met de bal, schiet en ... Bregallini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Battokok is nu in balbezit. Battokok geeft een lange en hoge pass. Daar is Kościulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Aguinaga heeft problemen om de bal te vangen. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka passt de bal zonder na te denken. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 80%, K.S. Niebiescy Myszków 20%.
Unia Lublin - K.S. Niebiescy Myszków 0:1

53e minuut.
Dawson kopt de bal weg. Cieślikowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prochownik de bal. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bregallini probeert naar een medespeler te passen. Battokok bereikt de bal nog maar net als eerste. Battokok speelt de bal door. Ignazio is nu in balbezit. Ignazio haalt uit met een fantastische trap. Bregallini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Inworp. Güleç komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Güleç rent richting de bal. Güleç geeft de bal voor. Aguinaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ignazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... Bregallini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - K.S. Niebiescy Myszków 0:2

61e minuut.
Kuhanen geeft de bal voor. Cantarini kopt de bal weg. Battokok probeert naar een medespeler te passen. Ignazio rent richting de bal. Ignazio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dabo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša passt de bal zonder na te denken. Güleç met een sublieme pass. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... Bregallini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Koša geeft een hoge lob. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... Aguinaga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - K.S. Niebiescy Myszków 0:3

78e minuut.
Güleç speelt de bal door. Battokok bereikt de bal nog maar net als eerste. Battokok speelt de bal door. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 79%, K.S. Niebiescy Myszków 21%.
Unia Lublin - K.S. Niebiescy Myszków 0:3