Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Niebiescy Myszków Unia Lublin
nowiuska12 Tactiek 1
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Bregallini speelt de bal door. Aslaksen kopt de bal weg. Kulisek probeert naar een medespeler te passen. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Zybertowicz geeft een lange en hoge pass. Luciak rent richting de bal. Aslaksen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aslaksen krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Göçkün maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Kulisek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisek passt de bal in één keer door. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. Bregallini bokst de bal weg.

20e minuut.
Bobrunka met een sublieme pass. Kulisek rent richting de bal. Kulisek passt de bal met de wreef. Ignazio is nu in balbezit. Ignazio haalt uit met een fantastische trap. Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tolomi rent richting de bal. Gualdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomi begaat een overtreding. Tolomi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Niebiescy Myszków 35%, Unia Lublin 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Niebiescy Myszków - Unia Lublin 0:0

47e minuut.
Aslaksen speelt de bal door. Głodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka verovert de bal door een tackle van achteren. Kulisek is nu in balbezit. Kulisek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Ignazio passt de bal zonder na te denken. Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisek passt de bal zonder na te denken. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Rekuć komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Rekuć met een sublieme pass. Kulisek met een sublieme pass. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Garrido geeft een lange en hoge pass. Tolomi kopt de bal weg. Cimarrusti heeft problemen om de bal te vangen. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen met een sublieme pass. Kulisek probeert naar een medespeler te passen. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koša komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Göçkün geeft een lange en hoge pass. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen passt de bal in één keer door. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cimarrusti rent richting de bal. Kulisek onderschept slim de pass. Kulisek passt de bal zonder na te denken. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć schiet op doel. Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bobrunka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zybertowicz. Bobrunka raakt geblesseerd tijdens het duel. Tlukač komt het veld opgelopen. Kulisek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bobrunka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Koša speelt de bal door. Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisek passt de bal in één keer door. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Głodny onderschept slim de pass. Kulisek probeert naar een medespeler te passen. Rekuć rent richting de bal. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Bregallini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - Unia Lublin 1:0

85e minuut.
Ivanec kopt de bal weg. Luciak rent richting de bal. Rekuć onderschept slim de pass. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Bregallini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - Unia Lublin 2:0

87e minuut.
Klungelig pakt Tolomi de bal. Tolomi geeft een lange en hoge pass. Bobrunka kopt de bal weg. Kulisek rent richting de bal. Kulisek haalt uit met een fantastische trap. Bregallini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garrido rent richting de bal. Kulisek verovert de bal door een tackle van achteren. Kulisek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - Unia Lublin 3:0

90e minuut.
Cieślikowski heeft problemen om de bal te vangen. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen passt de bal zonder na te denken. Koša bereikt de bal nog maar net als eerste. Koša geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. Bregallini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - Unia Lublin 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Niebiescy Myszków 24%, Unia Lublin 76%.
K.S. Niebiescy Myszków - Unia Lublin 4:0