Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Niebiescy Myszków FC Łomot
def3 Tactiek kozaklushh
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Tüzünataç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantarini. Tüzünataç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guchtenaere met een snel genomen vrije trap. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. Toregiani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - FC Łomot 0:1

6e minuut.
Tolomi is nu in balbezit. Tolomi met een sublieme pass. Huet met een sublieme pass. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tolomi geeft een lange en hoge pass. Cordino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordino passt de bal zonder na te denken. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rekuć is nu in balbezit. Rekuć geeft een hoge lob. Klungelig pakt Groenweghe de bal. Ignazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Brancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aslaksen speelt de bal door. Göçkün geeft een lange en hoge pass. Cuevas Martín heeft problemen om de bal te vangen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Göçkün met een sublieme pass. Daar is Huet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huet passt de bal met de wreef. Maya rent richting de bal. Ignazio onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Göçkün geeft een lange en hoge pass. Rekuć rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biščević. Biščević krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tolomi met een sublieme pass. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen passt de bal in één keer door. Ignazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio schiet op doel. Brancourt bokst de bal weg. Groenweghe rent richting de bal. Groenweghe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tolomi de bal. Tolomi geeft de bal voor. Rekuć maakt een snoekduik en kopt de bal. Brancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Niebiescy Myszków 33%, FC Łomot 67%.
K.S. Niebiescy Myszków - FC Łomot 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Ignazio de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guchtenaere. Ignazio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aslaksen met een snel genomen vrije trap. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Tolomi verovert de bal door een tackle van achteren. Kallon onderschept slim de pass. Kallon passt de bal met de wreef. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen passt de bal zonder na te denken. Huet met een sublieme pass. Rekuć rent richting de bal. Rekuć schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Malsub kopt de bal weg. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün passt de bal zonder na te denken. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Bobrunka komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Guchtenaere heeft problemen om de bal te vangen. Biščević is nu in balbezit. Aslaksen speelt de bal door. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Tlukač komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulisek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tlukač rent richting de bal. Tlukač geeft een lange en hoge pass. Ignazio rent richting de bal. Ignazio draait met de bal, schiet en ... Brancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Niebiescy Myszków - FC Łomot 1:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Groenweghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derksen is nu in balbezit. Derksen schiet op doel. Toregiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Niebiescy Myszków - FC Łomot 1:2

86e minuut.
Guchtenaere rent richting de bal. Guchtenaere passt de bal zonder na te denken. Cantarini met een sublieme pass. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kulisek passt de bal met de wreef. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio onderschept slim de pass. Ignazio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Niebiescy Myszków - FC Łomot 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Niebiescy Myszków 36%, FC Łomot 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Niebiescy Myszków - FC Łomot 2:2